6 основни съвета от Дженифър Анистън за това как да изглеждаме млади и красиви


Дженифър Анистън е една от актрисите, които изглеждат доста по-млади, отколкото всъщност са. Всички я познаваме от сериала "Приятели" и я обичаме, защото е страхотно да я гледаме на екрана. Когато човек я погледне никога не би й дал 48 години. Нейната отдаденост на здравословния начин на живот може да ви изглежда смущаваща, но всъщност е много лесно и не включва нито жестока диета, нито екстремни тренировки. Всяка една уважаваща себе си жена има своите малки тайни, които й помагат винаги да изглежда зашеметяващо млада. Ето кои са съветите, които Джен дава на всички дами. Те не са трудно изпълними, но благодарение на тях можете да постигнете невероятно тяло и хармония на духа. 


1. Правете си винаги полезна и питателна закуска
Типичната закуска на Дженифър Анистън включва плодови шейкове или яйца. Тя обича да си слага авокадо върху препечен хляб и отгоре кокосово масло, но най-любимата й закуска е по рецепта на нейния любим Джъстин Теру и представлява овесена каша с белтък от яйце. Плодовете са много важни за закуската според актрисата. 
Мексикански бижута за бременни Bola-www.Reia.bg
2. Включете зеленчуци и много протеини както в обяда, така и във вечерята
Подготовката за обяд и за вечеря ще бъде много по-лесна ако използвате подхода на Джен. Тя винаги включва в ястията зеленчуци с протеини. Любимата й салата за вечеря е салата с пилешко. 
Леката закуска също е от голямо значение, затова актрисата похапва по една или две ябълки или пък шепа ядки. 
За да изглежда толкова добре актрисата замества някои храни с други, като вместо бекон слага патладжан и тиквички в лазанята. Тя задължително винаги има в хладилника твърдо сварени яйца, нарязани зеленчуци и пилешко месо. Това прави здравословното хранене много по-лесно. 
www.hollywoodreporter.com
3. Хидратирайте се постаянно. Пийте, пийте, пийте колкото се може повече течности
Дженифър Анистън започва всяка своя сутрин с топла вода с лимон. Това помага за по-доброто храносмилане и пречистване, а лимонът добавя свеж вкус на водата. Тя съветва да се пие колкото се може повече вода, за да бъдем винаги хидратирани и свежи. Според нея гладът често се бърка с жажда. Топлата вида помага и при отслабване, стига да се внимава да не се преяжда. 


4. Включете в режима си различни упражнения, дори за по 10 минути на ден
"Ключът за мен е разнообразието"- казва Дженифър Анистън. Всеки ден актрисата прекарва 15 минути от времето си в различни дейности, включващи тичане, каране на колело, упражнения или йога. Не всеки има възможност или сила да тренира по един час и повече, затова слушайте тялото си. То знае най-добре когато му е дошло повече. Започнете с 10 минути и когато усетите, че не се чувствате добре просто спрете. И утре е ден. 
Актрисата признава, че в началото й е било много трудно, но с времето нещата стават по-леки, така че не трябва да се обезкуражаваме, а трябва да продължаваме напред и просто да се движим. 
Спални чували Grobag.bg
5. Почивайте си, за да се възстановите. 
Сънят играе изключително важна роля за здравето и благополучието през целия ни живот. Качественият сън може да направи така, че да изглеждате и да се чувствате наистина по-млади, отколкото сте. Анистън подчертава важността на съня и релаксацията чрез практикуване на йога, чести медитации и най-малко 7 часа сън. 
Красавицата и нейният любим обичат да прекарват неделите като се глезят с различни маски и спа процедури. 
www.medikforum.ru
6. Глезете се от време на време
Според Дженисър Анистън не е лошо по веднъж в седмицата да се поглезите с нещо наистина вкусно. Тя казва, че виновен за това е мъжът й, който прави невероятно паста с яйца, пармезан и бекон. 
Актрисата твърди, че не вярва в жестоките диети и режими на хранене, смята, че просто трябва да се намалят въглехидратите когато се опитвате да отслабнете. Намирането на здравословна храна, която наистина обичате е изход от гладът за захар. За Анистън това е червеното грозде.

Всичко е много лесно: Яжте повече плодове и зеленчуци, избягвайте големите количества захар, спортувайте и спете достатъчно.
Да започнете диета е много трудно и всъщност абсолютно ненужно. Трябва просто да приемете здравословния начин за живот като своя философия. Така ще можете да контролирате теглото си и да се чувствате страхотно. 
Подаръчен комплект Софи жирафчето-плюшена играчка плюс чесалка


Източник: www.familyshare.com 
Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"