10 известни майки и техните известни дъщери


Много голяма част от звездните семейства са благословени със звездни деца. Интересно е обаче, да се отбележи, че дъщерите на известните в повечето случаи са имали късмета да наследят красотата на майките си. Ето няколко двойки майки и дъщери, които са като две капки вода. 

1. Рийз Уидърспуун и Ава Филипе
Ава е най-голямото дете на Рийз от Райън Филип. Тя е на 17 и е същинско копие на майка си. Актрисата разкрива, че е приятел с дъщеря си е често се доверява на нейните съвети, особено за модните тенденции.
www.thisisinsider.com


www.sophiegoraffe.bg
2. Мадона и Лурдес
Дъщерята на Мадона Лурдес е символ на своето поколение. Нейните латино черти издават едновременно непукизъм и нежно момичешко излъчване. Мадона никога не е криела, че Лола, както на галено я нарича тя, е нейната най-добра приятелка. 
www.eonline.com
3. Синди Крауфорд и Кая Гербер
Дъщерята на красавицата Синди Крауфорд, Кая, уверено върви по стъпките на майка си в модата. Дори Синди признава, че нейната дъщеря е много по-уверена от нея самата в това, което прави. 
www.today.com

www.Reia.bg
4. Ванеса Паради и Лили-Роуз Деп
Лили-Роуз Деп е дъщеря на Ванеса Паради и Джони Деп и е взела всички най-привлекателни черти на своите звездни родители. Дебютира в киното през 2014г. Известна е с това, че се бори с анорексия. 
www.kiis1065.com.au
5. Салма Хайек и Валентина Пино
Звездата от "Десперадо" Салма Хайек роди момиченце от френския милиардер Франсоа-Анри Пино. Все още малкото момиченце прилича досущ на майка си и вероятно ще наследи и нейния талант. 
www.starkiddo.com

www.grobag.bg
6. Гуинет Полтроу и Епъл Мартин
Епъл Мартин определено се възползва от шикозния начин на живот, който нейните родители Гуинет Полтроу и Крис Мартин й предлагат. Още от съвсем малка Епъл се подлага на различни козметични процедури, струващи стотици долари. Макар, че видимо малката прилича на майка си, засега май се е ориентирала към кариерата на баща си. 
www.yahoo.com
7. Джулиан Мур и Лив Фройндлих
Дъщерята на актрисата Джулиан Мур определено е лице, което ще виждаме често на червения килим, защото тя е твърдо решена да върви по стъпките на своите звездни родители и още на 12 години дебютира на страниците на Vogue заедно с красивата си майка. Двете си приличат от цвета на порцелановата си кожа през луничките и до косата. 
www.etonline.com
8. Ума Търман и Мая Търман Хоук
Може да носи и фамилията на баща си, но Мая определено е взела визията на майка си. Вероятно момичето ще поема по пътя на родителите си, които вече не са семейство, защото непрекъснато придружава някой от двамата на светските събития на червения килим. 
www.hellomagazine.com
9. Лиза Бонет и Зоуи Кравиц
Зоуи Кравиц определено е взела красивите гени на майка си, защото двете наистина са като две капки вода. Двете прекарват много време заедно, обичат да пазаруват и да се забавляват.
www.saintheron.com
10. Джилиан Андерсън и Пайпър Мару
Актрисата изиграла ролята на агент Скъпи в "Досиетата X" съвсем скоро показа красивата си дъщеря Пайпър. Момичето е копие на майка си, дори може да се каже, че те приличат повече на приятелки, отколкото на майка и дъщеря. Джилиан определено е от жените, които стават още по-красиви с възрастта, Пайпър, за разлика от другите звездни дъщери не иска да става актриса, а предпочита да стои в сянка далече от прожекторите. 
www.zimbio.com
Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"