Моята първа бременност- Колко време ни отне да видим двете чертички?


В поредицата "Моят първа бременност" ще ви разказваме истории от първо лице за една протичаща бременност и вълненията покрай нея
Започваме с -  Kолко време ни отне да видим двете чертички?.
"В момента, в който решкихме да имаме дете не смятахме, че ще отнеме много време докато видим двете черти. Това съвсем не беше така, първия месец никакъв резултат, втория отново никакъв, третия пак нищо... След 3-тия месец започнаха и притесненията дали няма някакъв проблем. За наше щастие имаме приятелка докторка, която ни обясни, че е съвсем нормално да не се получи веднага и за да се случи това трябва да бъдем много спокойно и да не го мислим. Разказа ни и история, с която да ни покаже, че спокойствито е много важен фактор, историята беше за една двойка, която нямала никакви медицински проблеми, но така и не им се получавало. Решили да си осиновят дете и няколко месеца след осиновяването жената вече била бременна. Редом с тази история разбира се ни каза, че все пак ако след повече от година няма резултат е хубаво да се направят изследвания, но до тогава няма повод за никакви опасения.
Мексикански Медальони за Бременни Bola

Точно след година 1 ден преди рождения ми ден разбрах, че съм бременна. Беше много емоционален момент. Няколко месеца след това вече имахме и идея в какъв момент се е получило и да наистина е било в момент, в който сме били освободили съзнанието си и не сме го имали , като фикс идея. Това съветвам и всички, които искат по-скоро да им се случи, просто се забавлявайте, не се вглъбявайте и не забравяйте, че медицината вече е по-напреднала и ако имате въпроси по-добре да ги отправите към вашият лекар, защото той ще ви даде по-адекватен съвет. Всеки един приятелски съвет, история в интернет или опит на друг е строго индивидуален и не дава точен отговор."
Слънцезащитни очила Kietla


Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"

0 comments:

Post a Comment