Любовната история на Дейвид и Виктория Бекъм, разказана от тях

www.hellomagazine.com
Невероятният любовен романс на Дейвид и Виктория Бекъм започва още през 1997 година и две години по-късно двамата вече са щастливо женени. От тогава до сега двойката има 4 деца- момчетата Бруклин, Ромео и Круз и малката Харпър. Двамата споделят емоциите от сладките моменти по пътя към щастието, включително червения килим и разбира се, приказните ваканции. В последните години много звездни двойки се разделят, защото любовта им свършва по необясними за тях причини. Дейвид Бекъм разкрива, че за него тайната на успешния брак е "винаги да се доверявате на преценката на другия" и "да не се влияете от това, което казват хората". Двамата твърдят, че се обичат и се грижат един за друг, че са силни както като сексуални партньори, така и като родители. Ето какво казват двамата един за друг. 
Термометър GroEgg- www.grobag.bg
Виктория за Дейвид
--За псевдонима й за Дейвид: "Аз го наричам "Златни топки"
--Как поддържат връзката си като се има предвид работата им: "Да, ние пътуваме много заради работата и благотворителните ни ангажименти, но се стараем винаги да намираме време един за друг като семейство и като родители. Ние с Дейвид няма какво да си доказваме, обичаме, се, грижим се един за друг и двамата сме силни заедно."
--Когато за пръв път е срещнала Дейвид: "Първото нещо, което харесах в него беше, че той има същите ценности за семейството, каквито имам аз. Той е изключително добър човек и ние преди всичко сме най-добрите приятели. 
--Защо се възхищава от Дейвид: "Съпругът ми постоянно ме вдъхновява и ме води напред, той е толкова добър в това, което прави и аз го уважавам и му се възхищавам за всичко, което е постигнал."


www.popsugar.com
--Как отглеждат децата си: "И двамата с Дейвид имаме много високо чувство за морал и етика и това е много добре за нашите деца. Дейвид и аз им обясняваме, че те са късметлии да живеят този живот, защото има много места по света, на които децата за гладни, бездомни, голи и боси и те трябва да се научат да помагат на нуждаещите си винаги когато могат. През 2015 година Ромео спечели детския маратон и дари парите за благотворителност."
--Как се справят със постоянните слухове за развод: "Аз никога не съм слушала или коментирала слуховете по повод личния ми живот. Те не ме интересуват. Благодарна съм, че съм благословена с прекрасен съпруг и здрави и щастливи деца."

Дейвид за Виктория
--За срещата си с Виктория: "Spice Girls вече бяха група от няколко месеца и аз просто исках да срещна едната от тях и всъщност исках да срещна точно Виктория. И така един ден аз и моят приятел, който в последствие ми стана кум, бяхме в една хотелска стая и гледахме Spice Girls по телевизията когато аз казах: "Искам да се оженя за тази  с черната рокля и късата коса". Няколко седмици по-късно тя дойде на един от моите футболни мачове и се засякохме. Поздравихме се, но само толкова. Вече мислех, че съм пропуснал шанса си, но след седмица тя отново се появи на един от мачовете и след кратък разговор(тя беше леко пияна) ми даде номера си."


--За първата им целувка: "Първата ни целувка беше по пътя към къщата на родителите ми, сега къщата на майка ми. Там, в една малка кръчмичка на един ъгъл се целунахме за първи път."
--Защо я обича: " Обичам я по много причини, но най-важната от тях е, че ме дари с най-невероятните деца." 
--За работата на Виктория: "Гордея се с нея, защото тя работи толкова усилено. Тя е толкова посветена, че си заслужава успеха."
www.indiatoday.intoday.in
--За дълготрайният им брак: "Ние сме заедно в продължение на 18 години, от 16 сме женени и си имаме доверие. Всеки един от нас работи за това бракът ни да бъде успешен."
--За слуховете: "Аз съм човек, който е сигурен в себе си, както като съпруг, така и като родител. Когато бях на 22 години може би слуховете биха ме разтревожили, но сега съм на 40, имам четири невероятни деца и невероятна жена, невероятни родители, невероятни приятели, които ми се доверяват...няма значение какво казват хората."
Софи жирафчето-www.sophiegiraffe.bg

Източник: www.popsugar.com

Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"