13 от най-известните звездни семейства



  По-голямата част от семействата имат по един талантлив или успешен член, но има и такива, които са спечелили от генетичната лотария с повече от един окичен със слава. Ние от Happy mama подбрахме за вас 13 семейства, за които може да се каже, че са наистина запомнящи се, защото талантът работи за тях с пълна сила. 

1. Семейство Смит
Източник: www.mommybrown.com

  Патриархът на фамилията Уил Смит е едно от най-големите имена в Холивуд. След него се нарежда дъщеря му, която се изявява като поп-певица, а накрая, но не на последно място е звездата от Карате Кид-Джейдън-неговият син. 

2. Семейство Войт
Източник: www. stars.wannabemagazine.com

 Както Джон Войт, така и дъщеря му Анджелина Джоли са таван за успешни холивудски знаменитости, носители на Оскар. Те са известни с обтегнатите си отношения помежду си, но в последно време различни източници съобщават, че баща и дъщеря вече са се помирили. 

3. Семейство Копола
Източник: www.celebritytoob.com

  Познатият на всички Франсис Форд Копола даде на света филми като трилогията "Кръстникът" и "Апокалипсис сега", неговата дъщеря София е носителка на Оскар за ролята си в "Изгубени в превода", а пък племенник му е познатият на всички актьор Никълъс Кейдж. 

4. Семейство Джаксън
Източник: www.penterest.com

  Първо те бяха "Jackson 5", След това един от тях, а именно Майкъл Джексън се превръща в една от най-големите звезди в историята. Продава милиони и милиони копия от своите албуми по целия свят. Друг член на това звездно семейство е изключителната сестра на Майкъл-Джанет, която също има много успешна кариера на певица. 

5. Семейство Сайръс

Източник: www.hilyts.com

  Известният певец и разбивач на сърца Били Рей Сайръс издава 12 солови албума и продава милиони копия от тях, а дъщеря му Майли е добре познатата на всички Хана-Монтана, която освен актьорската си кариера се развива и като успешна певица. 

6. Семейство Уолбърг
Източник: www.people.com

  Дони Уолбърг е бил един от членовете на известната на всички група New Kids on the Block. В същото време брат му Марк е вокал на малка група от техния роден град. Днес обаче, местата им се сменяват и Марк има обещаваща кариера в киното, докато брат му Дони поема по-малки роли. 

7. Семейство Симпсън
Източник: www.huffingtonpost.com

  Ашли и Джесика Симпсън са две сестри, които постигат небивал успех както в музикалния бизнес, така и в киното. Техният баща Джо е и техен мениджър и е отговорен за големите успехи на своите момичета. 

8. Семейство Кардашиян
Източник: www.reveal.co.uk

   Най-големите звезди на риалити предавания са семейство Кардашиян. Цялото семейство е част от телевизионните шоу програми. Двете сестри Ким и Клоуи са тези, които разказват за техните домакинства, за модата и за известните си гаджета. 

9. Семейство Ханкс
Източник: Www.Huffingtonpost.Com

  Всички познаваме много добре Том Ханкс, два пъти носител на Оскар и един от най-успешните актьори на всички времена. Неговият син Колин също не му отстъпва. той е част от сериалите "Ориндж Каунти", както и "Братя по оръжие".

10. Семейство Озбърн
Източник: zap2it.com

  Водени от известния вокалист на "Black Sabbath" Ози Озбърн и неговото семейство стават известни със своето легендарно шоу по музикалния канал MTV. След това съпругата на Ози прави собствено шоу, а пък дъщеря му започва своя музикална кариера и освен това прави опити като модна икона. 

11. Семейство Съдърланд
Източник: www.etalk.ca

 Успехът на Кийфър Съдърланд дойде след участието му в хитовия сериал 24. Кариерата на баща му Доналд е приблизително 50 годишна, като той е преминал през различни жанрове в киното, от драма до комедия.  

12. Семейство Шийн
Източник: www.theredwire.org

  Актьорската кариера на Мартин Шийн включва много роли в киното и телевизията. Неговият син Чарли Шийн е един от най-високо платените актьори в света и е известен със своя бурен живот, докато другият син Емилио Естевес няма такъв суров нрав, но пък актьорската му кариера не отстъпва.  .

13. Семейство Хоун/Ръсел
Източник: www.pinterest.com

 Успешната актриса Кейт Хъдсън е една от дъщерите на Голди Хоун от втория й брак. Хоун е носителка на Оскар и е с Кърт Ръсел, познат на всички, от повече от 30 години. 
Източник: http://www.celebzen.com/




Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"