7 доказани стъпки, чрез които жените могат да бъдат още по-привлекателни за мъжете


Искате ли да впечатлите своя партньор или искате да намерите половинка, защото все още нямате? Вижте гледната точка на мъжете за това, кое прави жените по-привлекателни. 
Обикновено жените се стараят да бъдат привлекателни, за да впечатлят мъжете и да намерят човек, който да ги обича и цени. В много случаи обаче това не се получава веднага и жените губят своята увереност. Случвало се е и с вас нали?  Има жени, които с години не са били канени на срещи и това няма как да не ги демотивира. Започват да се чудят кое не им е наред и какво могат да направят по въпроса. 
Една привлекателна жена за мъжете е много повече от красиво лице. Очевидно се иска повече. Затова специалисти правят изследване като се допитват да мъжете за това, което те смятат за атрактивно у жените. Стига се до извода, че има 6 топ характеристики, които са споменати. Ето ги и тях: 


1. Тя е самоуверена
Жената знае коя е. Тя не се нуждае от някой, който да я определи, защото е горда от това, което е и има свои ценности и стандарти, които не се страхува да отстоява. Тя не е движена от попътния вятър и не е част от масовата култура. Тя не се извинява на никого за това, което е и има силна вяра. Тя не е арогантна, просто съвсем тихо остава вярна на своите принципи и подкрепя тези, които правят същото. Обикновено тези жени са по-загрижени за приятелите си, отколкото за себе си. Ето думите на един мъж, за жената, която трябва да бъде до него: "Нейните морални устои и твърди позиции са много важни за мен" Да бъдеш уверен в себе си и да имаш ценности може да те направи свободен човек, който да умее да помага и да бъде изключително грижовен. 
Възглавница за кърмене Babylonia- wwwReia.bg
2. Тя обича приключения и забава
Мъжете обичат жените да са почитателки на приключенията и да се забавляват. Такива жени, които не се страхуват да опитват нови неща, да ходят на нови места и да се хранят с интересни храни. Жени, които са отворени към нови предизвикателства, които да споделите заедно. Пример за такава ситуация е мъж, който моли своята партньорка да се качи заедно с него в балон, за да й предложи там.

3. Тя притежава женственост и красота
Мъжете не обичат жени, които са обсебени от външния си вид. Обичат такива жени, които просто искат да изглеждат добре и да бъдат доволни от това. Жената мечата е тази, която не цели да изглежда много мускулеста, но в същото време трябва да се грижи за себе си. Нейната женственост допълва мъжествеността у партньора. Тя може да изглежда очарователно на 5-сантиметрови токчета и в същото време да е също толкова секси в кецове. Тя може да носи поли и дънки и да е еднакво стилна. Тя може да води всякакви разговори. Тя може да се усмихва и знае как да използва това си оръжие, тя просто знае как да бъде дама. 
www.businessinsider.com
4. Тя е умна
Идеалната жена трябва да бъде умна и образована, но не да се хвали с това. Тя може да говори с мъжа за това, което се случва по света и двамата да бъдат еднакво ангажирани. Идеята обаче, не е тя да знае всичко, мъжът иска да може да я научи на нещо и тя трябва да бъде отворена за това. Това е привлекателно за мъжкия пол. 
Мексикански бижута за бременни Bola- www.Reia.bg
5. Тя е отзивчива и приятелски настроена
Когато един мъж подходи с поглед към една жена той иска тя да му отговори с лек флирт, а не да бъде груба или пък да е прекалено настоятелна. Мъжете обичат загадъчността и същевременно искат жената да им показва, че й е забавно с тях и да гали егото им. По този начин те я желаят още повече. Никой не иска да бъде отхвърлен, така че много от мъжете не биха рискували ако жената е прекалено отдръпната. С други думи ако жената е приятелски настроена, мъжът е по-впечатлен. 


6. Тя иска да бъде майка
Мъжете обичат жени, които знаят как да общуват с децата. Това е доказателство, че тази жена иска да има и свои собствени деца. Това качество е много важно за една част от мъжете, защото повечето от тях искат да бъдат бащи и държат жената до тях да споделя това тяхно желание и намират тази черта за атрактивна.

7. Тя не драматизира и не взима прибързани решения
Мъжете обичат жената да е силна и да не драматизира прекалено и най-вече да не го прави публично. Излишните драми отблъскват мъжа и променят мнението му за жената. Освен това за тях е важно жената да не взима прибързани решения и да не следва моделите на поведение на т.нар. "кифли". 

От всичко, казано до тук личи, че най-важното е как се чувства един човек когато е с вас. Когато вие карате един мъж да се чувства добре и да бъде себе си, той бива силно привлечен от вас. След като разбирате кои качества за важни за мъжете можете да започнете да работите по тях ако е нужно. Стъпка по стъпка можете да се превърнете в привлекателната жена, която винаги сте искали да бъдете. 
Подаръчен сет в памучна чанта Софи жирафчето- www.sophiegiraffe.bg


Източник: www.familyshare.com


Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"