16 сладки начина да кажете на съпруга си, че сте бременна


Опитайте един от тези очарователни начини да съобщите новината на съпруга си. 

След като разберете, че сте бременна имате възможност да изненадате съпруга си с новината чрез тези методи.

1. Купете му наръчник за бременност
Ако това е първото ви дете вашият партньор трябва да научи много неща за отглеждането му, затова можете да му купите наръчник, който да му помогне и да му го дадете в най-неочаквания момент, като заедно с това му съобщите, че трябва да чете бързо, защото няма много време. 
Образователен Часовник Gro Clock- www.grobag.bg
2. Уловете момента
Отидете заедно със съпруга си, за да си направите фотосесия и когато дойде моментът, в който да кажете зеле, просто кажете, че сте бременна. 

3. Направете му пъзел
Извадете на хартия снимката от вашия ултразвук и я занесете във фотото, където да направят пъзел от нея. След това подредете пъзела заедно с партньора си и наблюдавайте реакцията му когато той ще се сети какво искате да му кажете. 


4. Купете касичка "фонд за бебето"
Купете една касичка и сложете на нея надпис "фонд за бебето". Можете дори да оставите до нея бележка, на която пише "имаме девет месеца да спестяваме".

5. Дайте на съпруга си ваучер
Можете да подарите на мъжа си ваучер, който гласи, че може да се ползва за едно бебе, което ще дойде след 9 месеца.

6. Скрийте теста за бременност
Сложете положителния си тест  някъде където мъжът ви често поглежда. Например в хладилника или в обувката му. Така той много бързо ще разбере, че ще става татко.
Софи игра с чук "Туп буум"- www.Reia.bg
7. Нека дрехите ви му съобщят
Купете си риза или блуза, която обявява, че семейството ви ще се увеличи. 

8. Нека детето ви му съобщи
Напишете на снимката от ултразвука "нямам търпение да се запознаем, татко" и я сложете на хладилника.
www.pinterest.com

9. Нека вашият домашен любимец му съобщи
Закрепете листа със съобщението на каишката на домашния ви любимец. В момента, в който партньорът ви го погали ще бъде приятно изненадан.

10. Направете място за бебето
Изпразнете чекмедже или рафт и оставете там бележка, която гласи "това място е за мен, татко". Може вместо бележка да сложите там някакви бебешки принадлежности.


11. Съобщение в чаша
Поръчайте да ви изработят чаша, на чието дъно да има съобщение до бъдещия татко. След като изпие питието си, мъжът ви ще се усмихне от щастието, което е написано на чашата.

12. Кексче във фурната
Изпечете кексчета във фурната, но на едно от тях поставете клечка за зъби с надпис "бебе" или "ще ставаш татко" , като можете да добавите и датата на термина си. Когато дойде време за десерт, след вечеря, го помолете да донесе кексчетата от фурната. 
www.busycreatingmemories.com
13. Съобщение в рамка
Това е особено приятно когато детето е първо. Можете да намерите подходяща рамка за снимка или да изработите собствена. В нея поставете лист, на който да пише "обичам те, татко, идвам скоро"

14. Още едни прибори
Когато приготвяте масата за вечеря поставете едни прибори повече. Мъжът ви със сигурност ще забележи това и ще се зачуди какво става. Ще бъде приятно изненадан когато разбере, че семейството ви ще се увеличи. 


15. Доставка от щъркел
Оставете опакована кутия пред вратата и напишете бележка, че това е доставка от щъркел. Наблюдавайте изненадания поглед на мъжа си когато го вземе и прочете надписа.

16. Сменете чашата с бебешка бутилка
Когато приготвяте масата за вечеря можете да смените чашата за вода с бебешка бутилка. В началото съпругът ви ще бъде учуден, но бързо ще се сети какво имате предвид. 
Модерен сет за хранене Софи жирафчето-www.sophiegiraffe.bg


Източник: www.familyshare.com



Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"