15 звездни двойки, които доказват, че истинската любов е вечна

Докато изглежда, че почти всички звездни двойки се разделят и прекратяват своите взаимоотношения, това не е съвсем вярно. Дори и в Холивуд има хора, които остават верни един на друг, въпреки всички трудности, и успяват да се обичат във всеки един миг, в който са заедно. Ето кои са 15-те двойки, чиято любов е доказана във времето. 

1. Мерил Стрийп и Дон Гъмър
Женени от 38 години
Мерил Стрийп и Дон Гъмър живеят в пълна семейна хармония от 38 години. Ето какво казва Мерил относно нейната връзка: "Не знам какво бих правила без моя съпруг. Щях да съм мъртва емоционално ако не го бях срещнала. Той е най-страхотният мъж!"

2. Дани ДеВито и Риа Пърлман
Женени от 34 години
Дани ДеВито среща любовта на живота си Риа Пърлман когато и двамата имат представление в театъра. Две седмици след първата им срещата двамата се събират и заживяват заедно. Към днешна дата имат три дъщери, като най-голямата Луси иска да стане актриса като известните си родители. 
Птичката Киви-Софи жирафчето- www.sophiegiraffe.bg
3. Дензъл и Полет Уошингтън
Женени от 33 години
Дензъл и Полет да двойка, която преминава през много трудности в съвместния им живот, но въпреки това те остават заедно и се обичат силно. Полет казва: "За мен любовта в една "любовна история" е истинска тогава, когато трябва да премине през редица изпитания. Страст, похот- това е много лесно, любовта е наистина любов когато преодолее трудностите."

4. Голди Хоун и Кърт Ръсел
Двойка от 33 години
Голди Хоун и Кърт Ръсел се срещат в далечната 1983г. на снимачната площадка на филма "Обрати" и никога не се разделят. Кърт Ръсел казва: "Ние не се нуждаем от брак, ние дори не спазваме толкова много социалните норми. Но се уважаваме безкрайно, затова само 2% от съвместния ни живот са лоши, 2% са горе-долу, а останалите 96% са истинско вълшебство."

5. Опра Уинфри и Стедман Греъм
Двойка от 30 години
Уинфри и Греъм са заедно вече 30 години, ни никога не сключват брак. В отговор на въпроса защо все още не са женени Опра казва: "Мислех за това на сватбата на Тина Търнър, защото тогава тя ми каза: "Опра, трябва да го направиш, защото нещата ще бъдат различни" Тогава аз се зачудих дали наистина ще бъде различно и стигнах до заключението, че всъщност нищо няма да се промени." 

6. Том Ханкс и Рита Уилсън
Женени от 28 години
Том Ханкс среща бъдещата си съпруга, актрисата Рита Уилсън по време на снимките на филма Доброволци. За разлика от всички освободени момичета, които отиват на прослушването Рита е мълчалива и свита, което всъщност Том харесва най-много. От тогава до сега двойката има щастлив брак. Впечатляващо е нали?

7. Майкъл Дж. Фокс и Трейси Полан
Женени от 28 години
Майкъл Дж. Фокс се жени за неговата колега от филма "Семейни връзки", актрисата Трейси Полан. През 1988г. Майкъл казва: "Днес нямаше да съм жив ако не беше Трейси. Когато й казах, че съм болен от Паркинсон я попитах "с мен ли си" и тя ми отговори 'с теб съм, във всичко."
Сбруя за стол Gro- www.grobag.bg
8. Джон Траволта и Кели Престън
Женени от 25 години
Звездната двойка успява да преодолее болката от загубата на сина им през 2009 година, поддържайки се взаимно в този толкова труден момент. През 2016г. празнуват 25 годишнината от сватбата си. 

9. Стинг и Труди Стилър
Женени от 24 години
Стинг и Труди са влюбени повече от 30 години. По време на съвместния си живот те са създали 4 деца и са изградили една от най-силните семейни връзки сред знаменитостите на Холивуд. След толкова години те все още продължават да се държат за ръка и да си повтарят колко много се обичат. 

Бонус: Ако искате да разберете как талантът се предава по наследство и благодарение на това в Холивуд има толкова звездни семейства кликнете тук: http://www.happymama.bg/2016/09/13-most-famous-celebrity-families.html#more

10. Мишел Пфайфър и Дейвид Е. Кели
Женени от 23 години 
Мишел Пфайфър се запознава с бъдещия си съпруг в момент, в който тя се опитва да си осинови бебе. В началото Дейвид просто посещава Мишел, за да види бебето, но в последствие тя осъзнава, че не иска да го пусне. "Понякога ние се страхуваме да променим живота си коренно. Но ако решите да го направите ще бъдете възнаградени"- заявява Пфайфър в едно от нейните интервюта. 

11. Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес
Женени от 20 години
Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес се запознават на снимачната площадка на Австралийското телевизионно шоу "Корели" и се женят една година по-късно. Когато се запознава с Дебора Джакман казва: "Аз не се влюбих в нейния външен вид, много харесах характера й, но разбира се я намирах и за много красива...всички си падаха по нея и в началото ме беше страх да я заговоря. Сега мога да кажа, че тя е най-хубавото нещо, което ми се е случвало." 
Сватбени фотокартички Milestone- www.Reia.bg
12. Уил Смит и Джейда Пинкет Смит
Женени от 19 години 
Уил Смит среща Джейда Пинкет през 1995година когато тя се явява на кастинг за ролята на приятелката на Смит в сериала "Принцът от Бел Еър" "Ние с Уил си вярваме безусловно"- казва Джейда, "аз не съм от жените, които вярват, че един мъж не може да бъде привлечен от друга жена, просто не съм такова момиче. И само защото вашият мъж е привлечен от друга жена не означава, че не ви обича. Ако този човек не може да види красотата на друга жена, как, по дяволите, ще види вашата?"

13. Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик
Женени от 19 години
Сара и Матю преминават през много трудности във взаимоотношенията си, но успяват да спасят брака си. Сара казва: "Аз обичам съпруга си, наречете ме луда, но го обичам. Само в брака си можем да бъдем наистина себе си и сме много предани на живота ни. Обичам живота ни. Обичам това, че той е баща на децата ми и точно заради него обичам всичко на този свят."

Бонус: А ето и няколко правила, на които е хубаво да обърнете внимание, за да се предпазите от край на брака ви. http://www.happymama.bg/2016/09/6_62.html#more

14. Фелисити Хъфман и Уилиям Х. Мейси
Женени от 19 години
Фелисити и Уилиям се срещат още докато учат в Theater Company Atlantic, но стават съпрузи 15 години по-късно. Актрисата казва, че имат няколко правила във връзката им, за да може тя да върви гладко. "Всеки ден ние сядаме и говорим половина час. За всеки има по 15 мин, в които може да говори без да бъде прекъсван. Така можете да разберете какво наистина се случва с другия без да му възразявате."

15. Дейвид и Виктория Бекъм
Женени от 17 години
Милиони хора се възхищават на тази звездна двойка вече 17 години. Дейвид и Виктория, които са родители на три прекрасни момчета и едно момиче, са чудесен пример за щастливо семейство. 
Столче за хранене Renolux- www.Reia.bg


Източник: www.brightside.me
Снимков материал: www.brightside.me

Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"