Мисли, които имат майките през първата си нощ извън дома, без бебе (част 1)

Нощ извън дома, само за вас! Свобода:
Дори само две напитки в местното квартално заведение, преди да се върнете към семейния живот, ще ви накарат да се почувствате като нова жена, след като сте прекарали известно време, правейки нещо за себе си.
Ето мисли, които всички мами имат в първата си нощ извън дома:

1:Защо нямам подходяща дреха за носене?!
Да се ​​обличаш е толкова забавно. Истинскo глезене. Опитвам се да се изкъпя, но в крайна сметка се оказвам в банята, държейки гладно бебе. Докато се опитвам да лакирам ноктите на краката си, бебето ми почва да плаче, така че половината от лака се размазва.

2:Свободаааааааааааа! 
Нищо не може да се сравни със  звука на вратата, която се затръшва зад мен, докато излизам навън, сама. Няма чанта за бебешки принадлежности, няма плачещо бебе, столче за кола. Само аз, изпълнена с приятни усещания, свободна и готова за забавление.
www.sophiegiraffe.bg

3:Няма смисъл от купуване на цяла бутилка!
О, изглежда, е по-евтино да се купи цяла бутилка, отколкото само чаша. Може би трябва да направя това ... но после, какво ще стане, когато бебето ми се събуди след 20 минути и получа съобщение, че трябва да се прибирам вкъщи? Хммм, може би някой иска да си споделим бутилката? Но така може би дори няма да имам повече от чаша. Ще поръчам чаша. Обзалагам се, че бебето ми вече се е събудило и скоро ще получа съобщение от партньора си и ще трябва да се тръгна. Просто ще сложа телефона си на масата, така че да не пропусна обаждания, свързани с бебето.
www.reia.bg
  Източник: www.bellybelly.com.au
Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"

0 comments:

Post a Comment