Как да “оцелеете” по време на пътуване с децата през сезона на почивките с автомобил

Самата идея да пътувате с деца през почивните дни може да бъде достатъчна, за да ви изкара извън релси, а реалността може да бъде също толкова болезнена.
Нещо, което се предполага, че е забавно и вълнуващо, може бързо да се превърне в кошмар, ако не сте внимателни. Независимо дали пътувате с едно дете или четири деца, по въздух или с кола, през този сезон на почивките, вие може да бъдете напълно спокойни по пътя към и от вашата дестинация. 
Тайната? 
Качествено забавление:

С автомобил

За всяко пътуване с кола, а не само за почивката, развлекателната секция може да бъде спасител. Можете да използвате пластмасов контейнер или автомобилен органайзер, за да съхранявате колекция от играчки.
Но когато кошчето за развлечения изгуби блясъка си, може да се наложи да извадите големите запаси - преносими DVD плейъри.
Изберете няколко любими филмчета, вземете няколко нови и ги подредете. Със специалната чанта за филмово развлечение ще имате мини кино и малко спокойствие.

Докато е лесно да измисляте начини за развлечения за децата, има едно нещо, което трябва да имате предвид: прилошаване по време на пътуване
Бъдете подготвени. Направете си преносим комплект с торбички при повръщане. Сложете в него мокри кърпи, салфетки, дрехи за смяна. Няма да съжалявате. Дръжте си очите отворени, разчитайте на интуицията си, обръщайте внимание на всеки дребен детайл и вашето пътуване ще завърши без (огромни) инциденти.

Приятно и вълнуващо пътуване!



Страхотна ваканция ви  желаем!


източник:childdevelopmentinfo.com
Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:


  1. Hi to all, how is the whole thing, I think every one is getting more from this web page, and your views are fastidious designed for new visitors. all of craigslist

    ReplyDelete