Как да “оцелеете” по време на пътуване с децата през сезона на почивките в самолет

Самата идея да пътувате с деца през почивните дни може да бъде достатъчна, за да ви изкара извън релси, а реалността може да бъде също толкова болезнена.
Нещо, което се предполага, че е забавно и вълнуващо, може бързо да се превърне в кошмар, ако не сте внимателни. Независимо дали пътувате с едно дете или четири деца, по въздух или с кола, през този сезон на почивките, вие може да бъдете напълно спокойни по пътя към и от вашата дестинация. 

Тайната? 

Качествено забавление:
www.reia.bg

Със самолет: Има две мощни стратегии за грабване вниманието на децата, пътуващи със самолет - раница пълна със забавление и таблет, пълен с приложения.Когато знаете, че предстой самолетна екскурзия, заредете различни играчки и игри в раницата. Това може да включва стикери, перманентни магически маркери, кубчета и всичко, подходящо за възрастта. Съберете чантата, но не им позволявайте да я отворят, докато не се качат в самолета.
Понякога обаче раницата не е достатъчна и на помощ идва таблета. Таблетите са страхотни, защото предлагат разнообразни приложения за обучение, възможността да гледат филмчета, които никой друг не иска да гледа и много игри. Таблетите са чудесен начин да разнообразите, контролирате (чрез родителски контрол) и разсейвате децата си. Така че, с чифт слушалки всеки може да се наслаждава на пътуването.
ЗАБЕЛЕЖКА: НЕ разчитайте на WiFi в самолета. Уверете се, че имате приложения, които могат да се изпълняват без интернет услуга.
www.sophiegiraffe.bg

Приятно и вълнуващо пътуване!
Страхотна ваканция ви  желаем!

източник:childdevelopmentinfo.com
Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"

0 comments:

Post a Comment