Как бебето да спи безопасно в кошарка

Има характеристики на някои детски кошари, които осигуряват по-безопасна среда за спане за бебета. 

Бебетата се нуждаят от много сън, а през първите две години от живота си те обикновено прекарват повече от времето си, заспали, отколкото будни. Ако вашето бебе спи в кошарка, определено трябва да вземете бебешката безопасност под внимание. Обмислете добре избора си на бебешка кошарка.
Избор на кошара
Освен избор на дизайн и външен вид, кошарата трябва да покрива утвърдени стандарти за безопасност. Тези стандарти за безопасност са създадени с цел намаляване броят на случайните смъртни случаи при бебета поради задушаване
www.sophiegiraffe.bg

Kъде да поставите кошарката
Бебетата не са в състояние да контролират температурата си, така че кошарата не трябва да е близо до радиатор или слънчев прозорец. 

Вътре в кошарата
Експертите съветват, че най-безопасното легло е чистото легло. Завивките не са безопасни за бебета под една година поради риск от задушаване. Юрганите  могат да прегреят детето. Ето защо най-удачния вариант е спалния чувал. Неговата дебелина трябва да е съобразена с температурата в стаята.
www.reia.bg
Източник:/www.nct.org.uk/
Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"

0 comments:

Post a Comment