Защо мама се смути докато пазаруваше в магазина...... кратка история от мама Сара




На 2 годинки дъщеря ми беше много напреднала с говоренето.  Да аз бях горда от този факт. Един ден аз майка ми и дъщеря ми  отидохме в супермаркета да пазаруваме.  Наредихме се на опашката за млечни продукти. Дъщеря ми беше седнала в пазарската количка и почукваше дамата, която стоеше до нея. Тя беше облечена в доста скъпи дрехи и носеше оранжево палто с необичайни черни петна. Жената се обърна към мен и ми каза, че имам невероятна дъщеря. След това се обърна към дъщеря ми с думите: - Кой се закача с мен? Какво иска сладуранка като теб ? Дъщеря ми я погледна и и каза : - Приличаш на жираф в това смешно палто!!

www.SophieGiraffe.bg

В този момент се чудех накъде да се обърна, почервенях цялата от срам. Веднага си тръгнах и изсъсках на майка ми веднага да вземе количката. Майка ми, която в този момент не разбра какво се случи попита какво става аз само и повторих: -Веднага отиди да вземеш количката ще ти разкажа после. 
Сега дъщеря ми е на 27 години и има 2 деца. Често се случва да ми казва : - Мамо днес ме хвана толкова срам, познай този малкия какво каза? ....... ахах о да ... знам какво е да си смутена мама J

История от мама Сара

www.Reia.bg

Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"

0 comments:

Post a Comment