Rubens Barn- ръчно изработено щастие

През 1996 година шведският дизайнер Ева Яренског, която се занимава с ръчно изработване на керамични фигурки се натъква на проблем. Тя иска да създава фигури, които да са с истинско емоционално съдъражение, да бъдат с достатъчно реални лица и в същото време да са подходящи за децата, от където следва, че глинените, които тя създава до сега, се нуждаят от определени промени. Така Ева и нейният приятел, модният дизайнер Теруко Уолстрьом започват едно пътуване заедно, за да създадат куклите Rubens Barn
По пътя те се сблъскват с две основни предизвикателства- трябва да уловят изражението на лицето от глинените фигурки и да го превъплътят в плат и същевременно да създадат едни приятел на децата, който да издържи на всички детски игри. Тези предизвикателства заедно със силното вярване, че игрите са от изключително значение за децата, за да могат те да развият емпатия и да изживеят пълноценно детството си, са водещите мотиви, които Rubens Barn следват и до днес. 
Rubens Barn  вече 20 години работят в тясно сътрудничество с Китай. Висококвалифицирани шивачи се грижат за това да усъвършенстват куклите Rubens Barn, за да са това, което са днес. От 1996 година до сега Швеция и Китай работят в тясно сътрудничество и създават силно приятелство. Те са зависими един от друг, а работата им довежда до невероятни резултати. 
На шведски Barn означава дете, защото всъщност децата са на фокус на фирмата. Според проучвания едно дете, което играе с кукла Rubens Barn развива силно чувство за съпричастност, което на по-късен етап от живота му ще му бъде от полза при общуването. Производителите на тези кукли искат да се съсредоточат върху емоционалното развитие на децата и призовават всички към това. 
Разгледайте прекрасните кукли Rubens Barn
Куклите
Една кукла Rubens Barn изисква минаването през 100 стъпки, за да се стигне до крайния резултат. Ръчното изработване отнема много повече време от машинното. Rubens лицата са изваяни от мек плат за по-емоционален и реалистичен поглед. Очите са изключително важни, затова са избродирани и са това, което кара куклите един вид да оживяват, заедно с нежните и топли усмивки. Куклите Rubens Barn са неустоими приятели, те са ръчно изработено щастие

Материал и изпиране
Косата, кожата и дрехите на органичните кукли Rubens Barn са направени от 100% сертифициран органичен памук. Косата и пълнежът са както при всички други кукли от полиестер. Всички те могат да се перат машинно на 30°C и след това да се оставят да изсъхнат на стайна температура. Дрехите на куклите трябва да бъдат прани ръчно. 
Колекцията EcoBuds са кукли, които са изработени изцяло от органични материали и са сертифицирани по стандарта за съдържание на органични вещества.  
Подарете на детето си щастие с Rubens Barn
Куклите Rubens Barn имат уникален дизайн и това е факт ето защо:
--За децата е много важен контактът с очите, а тези кукли имат толкова изразителни очи, че благодарение на тях създават една неразрушима връзка с децата.
--Куклите Rubens Barn са тези, които развиват чувството на емпатия у децата, за да може в зряла възраст да могат да контактуват с всякакви хора. 
--Куклите са създадени с възможност за смяна на облеклото, което е предпоставка за една педагогическа стимулация и децата ще се запознават с човешката анатомия като събличат и обличат куклите. 
--Материалите, от които са изработени куклите са перфектни за децата, защото им създават едно приятно усещане от допира в сравнение с другите твърди пластмасови кукли. 
--Куклите са зашити от много части -125+.
--Могат да се перат машинно на 30°C.
--Благодарение на качеството си куклите могат да издържат дълго време на детските игри.
--Куклите правят децата щастливи и даряват усмивки.

Днес куклите Rubens Barn се разпространяват в 8 серии и се продават в 27 страни по целия свят. 
Rubens Barn- ръчно изработено щастие
Happy mama
Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"