Конкурс "Welcome Happy mama"


Най-новият блог за майки и татковци www.Happymama.bg  вече е в България. Целта му е да направи всички деца, а и техните родители щастливи, като им помага с ценни съвети и важна информация. Актуалността на темите, свързани с родителството ни подтикна да създадем този блог, който да отговори на всички ваши въпроси и да ви даде поле за изява. Поради тази причина аз, Рея реших да организирам февруарски конкурс "Аз и моето всичко", за да приветствам блога с “Добре дошъл”.
Наградите, които някои от вас ще спечелят са:
    1. Любимата на всички деца играчка Софи жирафчето. 
Тя е създадена от 100% естествени материали, защото когато става въпрос за безопасността на бебетата не бива да се прави компромис, а производителите на Софи осъзнават това и изработват играчката от 100% естествена каучукова гума и бои, използващи се за храни. Софи жирафчето стимулира петте сетива на детето- слух, осезание, зрение, вкус и обоняние и затова бебетата я обожават. Играчката не е променила външният си вид от момента на създаването й- 25 май 1961 година до днес. Много знаменитости купуват на децата си Софи като доказателство, че ги обожават. 
Софи жирафчето- www.Reia.bg

      2. Два ваучера за 20% намаление на продуктите в сайта www.Reia.bg
Правилата на конкурса са лесни и всеки може да участва. Ето ги и тях:
  1. Харесайте страницата на Рея във Facebook- https://www.facebook.com/reia.bg/?fref=ts
  2. Харесайте страницата на Happy mama във Facebook- https://www.facebook.com/Happy-mama-1181015911955753/?fref=ts
  3. Изпратете ни снимка на вас и вашето бебче като съобщение на  https://www.facebook.com/Happy-mama-1181015911955753/?ref=aymt_homepage_panel и снимката получила най-много харесвания ще получи голямата награда!

Името на победителя ще бъде изтеглено на 01.03.2017г. чрез жребии и ще бъде обявено на страниците на Рея и  Happy mama.
Желаем ви успех!

Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"