Разликата между момичетата, с които се виждате и това, за което ще се ожените


Всички мъже имат различни вкусове и съответно не би могло да се даде точно определение за идеалната за брак жена. Писателят Пол Хъдсън обаче, смята, че има едно качество, което жената трябва да притежава. Ето какво казва той:

"Трябва да си призная, че не знам какъв е броят на жените, с които съм излизал, с които съм спал и тези, по които съм си паднал. Не виждам нищо лошо в това, да се наслаждавам на времето си като същевременно проучвам моята сексуалност и любов. Но в крайна сметка всички тези неща в един момент стават незначителни. Всеки от нас поддържа дълбоко в себе си идеята, за това, че хората са уникални по своята същност, но всъщност това е само мит, защото ако беше така, то значи, че всички са специални или по-скоро, че никой не е специален. 
Количка Софи жирафчето- Renolux- www.Reia.bg
В периодите, с които съм имал приятелки съм се чудел дали всяка от тях не е любовта на живота ми. Но всъщност реших, че за да мога да разбера дали е така се нуждая от време. Затова се срещах с много момичета. Ще ме попитате "съжаляваш ли". Ами не, не съжалявам за времето, прекарано с различни момичета, съжалявам само, че съм мислил, че това е необходимо. 
Да, тогава аз се забавлявах и исках този начин на живот да продължава. Дори заради това сложих край на една истинска връзка, която имах и прегърнах лудия начин на живот. Да, животът ми беше страхотен, дори перфектен, докато най-накрая помъдрях. 
www.pinterest.com
За много мъже да правят само секс е достатъчно, не за всички но за голяма част. Те не търсят повече, защото не знаят, че се нуждаят от повече. Сигурно ще кажете, че връзките не са единствено и само секс и аз ще се съглася и ще кажа, че винаги съм търсил любовта на живота си. Мисля, че моят опит все ми показваше, че някъде мога да срещна нещо по-добро и затова не спирах да търся. 
Не бях достатъчно мъдър да разбера, че вече имах всичко, от което се нуждаех. Имах перфектната връзка, но не бях способен да я оценя, не бях готов. Сякаш никой от нас не е готов, защото много често дори и да имаме здрава и хубава връзка и двама не сме достатъчно зрели, за да я продължим. Моята история не е уникална, вероятно много от вас припознават себе си в нея. Връзката, на която сложих край е моят опит в живота, последните 10 години са един добър урок за мен. 
Научих нещо много важно и то е, че между момичета, с които излизам и това момиче, за което ще се оженя има разлика. Тя не се състои в химията и физическото привличане между партньорите, нито в успешната кариера и общите интереси. Повечето хора смятат, че това е в основата на една успешна връзка и наистина е така, но се отнася само за началото на отношенията, когато искате да запалите искрата. След това е нужно много повече, за да може връзката да продължи. 
Жената, за която искам да се оженя трябва да може да дистанцира своите вярвания и да гледа на света обективно. Можете да кажете, че това не е нещо важно, но ще сгрешите. Проблемът на хората е, че винаги смятат, че тяхната гледна точка е правилна. Но всички ние грешим постоянно и повечето от вярванията, които имаме на са от личен опит. Това са само теории и мисли, които ние приемаме за истина. 
Ръчно изработени кукли Rubens Barn- www.Reia.bg
Всичко това може да не ви изглежда като проблем ако сте сами, но когато сте във връзка нещата стоят по различен начин, защото вече има две мнения по определен въпрос и те могат да бъдат различни. Тогава всеки човек може да има аргументи, с които да защити тезата си и е възможно да каже някои лоши неща, с които да обиди партньора си и това да доведе до край на взаимоотношенията. 
Моята бъдеща жена трябва да е наясно с всичко това и да приема тези различия. Търся умна жена, която не вижда света само в черно и бяло, а търси нюанси и на другите цветове Когато намерите жена, която да ви помогне да видите многостранния характер на непрекъснато променящата се реалност трябва да знаете, че току-що сте открили начин, по който една връзка може да устои на всички трудности и да продължи за вечни времена." 


Източник: www.brightside.me
Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"