10 малки истории за силата на любовта


Понякога в живота се случват неща. които дори сценаристи от Холивуд не биха могли да измислят. Комични, двусмислени, непредсказуеми или трагични, просто животът е многостранен, но каквото и да стане винаги има място за любов, доброта, щастливи събития, които да ни зареждат с положителна енергия. Ето няколко малки истории, доказващи всичко това. 
Пелени за повиване Gro Swaddle- www.grobag.bg
1. "Днес, два дни след погребението на съпруга ми, получих букет цветя, които той е поръчал за мен преди седмица. В бележката пишеше: "Дори ако ракът ме победи, искам да знаеш, че ти си момичето на мечтите ми"."

2. "Днес спечелих дело в съда, което продължи много дълго време. Преди 14 месеца разбрах, че моят съсед редовно бие своето куче, затова отвлякох кучето и съответно ме арестуваха. Съдебният процес ми отне много разходи, но сега, като почувствам топлината на моят рошав приятел осъзнавам, че всичко си е заслужавало." 

3. "Днес моята дъщеря се прибра от училище и ме попита как може да научи езика на знаците. Когато я попитах защо, тя ми отговори, че в нейния клас е дошло ново момиченце, което е глухонямо и знае само жестомимичния език и съответно няма с кого да си говори." 
www.youtube.com
4. Днес, съвсем случайно изпратих съобщение, което гласеше "обичам те" на баща ми, вместо на съпруга ми. Няколко минути по-късно получих отговор "И аз те обичам. Татко!" Беше наистина много трогателно, защото ние си казваме такива неща толкова рядко. 

5. "В нашето училище, както и във всяко друго имаше едно момиче, което е по-популярно от другите. Тя беше красива, интелигентна и всички момчета правеха всичко възможно да привлекат вниманието й. Но никой не успяваше, защото тя прекарваше всичкото си време със своя по-малък брат, който е аутист." 
Неразливаща чаша- Софи жирафчето- www.Reia.bg
6. "Преди време с дядо ми разглеждахме стари снимки, попаднахме на една фотография, на която той и баба ми, която почина преди няколко години, танцуват. Той ме прегърна и каза: "Винаги помни, че дори едно нещо да не трае вечно, то това не означава, че не си е струвало времето. 
www.huffingtonpost.com
7. "Работих като консултант в отглеждането на деца в продължение на 15 години. След известно време срещнах едно дете, с което бях работила. Спомням си, че беше с труден характер и почти винаги беше ядосан на света. Един ден аз му нарисувах картина на Супермен и написах отдолу, че истинските мъже никога не се отказват и винаги накрая печелят. Сега малкото момче вече е голям мъж и е пожарникар, който спасява животи. Приказвахме си около половин час, а преди раздялата ни, той отвори портфейла си и ми показа снимката на Супермен, която му подарих, той я беше пазил през цялото това време." 

8. "Имам диабет. Преди две години майка ми почина и се наложи аз да осиновя нейната котка, която се казва Кит. Преди няколко нощи се събудих в три часа през нощта от Кит, който стоеше в краката ми и мяукаше. Никога не го бях чувала да го прави толкова силно и упорито. Станах, за да проверя какъв е проблемът и изведнъж се почувствах много слаба. Веднага взех глюкомер, за да измеря нивото на захарта ми. Беше паднало на 53мг/дл, а моят доктор ми беше казал, че нормалното ниво е от 75мг/дл до 120мг/дл. По-късно в болницата ми казаха, че ако Кит не ме беше събудил надали щях изобщо да се събудя отново."
www.suwalls.com
9. "Едно голямо бездомно куче ме последва от метрото почти до моя апартамент, което доста ме притесни. Но когато вече бях стигнала до вратата си един мъж изскочи пред мен с нож и ми каза да му дам портфейла си. Преди да имах възможност да реагирам кучето се нахвърли върху него, а мъжът пусна ножа и избяга. Сега съм в безопасност у дома, благодарение на това бездомно куче, от което в началото се уплаших."
Вибрираща топка- Софи жирафчето- www.sophiegiraffe.bg
10. Съвсем скоро попаднах в една антикварна книжарница и си купих екземпляр от книга, която ми беше открадната когато бях дете. Изненадата дойде когато я отворих и установих, че това всъщност е моята книга, тази, която ми бяха взели. На първата страница беше написано моето име, а отдолу имаше пожелание от дядо ми, който ми я беше подарил. Той беше написал: "Много се надявам след много години тази книга отново ще попадне в ръцете ти и ти ще я препрочетеш"."

Приятели, споделете в коментар и вашите истории, които са ви накрали да повярвате в истинската любов. 

Източник: marcandangel.com
Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"