Да помогнем на Гери! Да върнем радостта в дома на едно семейство!


5- гошнатата Гери се нуждае от спешна помощ, за да живее. Гери има тежко онкологично заболяване, което зависи от операция в Германия. Детето е оперирано и тук, в България, проведено е лечение с химиотерапия, но животът на детето все още е в сериозна опасност. Лекари от немската болница дават надежда за живот на малката Гери, но сумата, коят е необходима за операцията е непосилна за семейството.
Гери е на 5 години, но животът я е накарал да порасте твърде бързо, след като е установена нейната диагноза- злокачествен тумор невробластом. Това обръща целия свят на семейството на Гери. Майката на момиченцето разказва, че тогава е започнала страшната битка с болестта. Направени са 8 химиотерапии и трансплантация на стволови клетки. След този ад малката Гери и нейните родители получават добра новина- ракът е в ремисия, но тази радост трае много кратко.
„Отидохме на изследване и излязоха активни метастази на втория прешлен и на дясната кост. Тези двете метастази няма как да се облъчват и затова се налага да заминем в чужбина. Тук ни дават 6 месеца живот, няма лечение, детето ми си отива и се занимаваме с Фонд, с бумащини, а времето си минава”, обяснява Камелия Младенова- майката на Гери.
Малкото момиченце вече знае каква иска да стане като порасте- лекар, а на въпроса за какво мечтае детето отговаря "Да оздравея".
Лечението струва 600 000 евро, като 250 000 от тях са за лечението, а останалите 350 000 са за антитяло.
Семейството разчита на Фонда за лечение на деца в чужбина, който вече поиска оферта от клиниката в Кьолн.
Хора от цяла България искат да помогнат на малката Гери и нейното семейство. Многобройни базари се организират във социалните мрежи, с цел набиране на средства. Ако и вие искате да се включите и заедно да върнем радостта в дома на Гери можете да го направите тук:

IBAN: BG59STSA93000024022242
BIC: STSABGSF 
Tитуляр: Камелия Георгиева Младенова (майка на Гери)
Мейлът към PayPal сметката e: mladenovakameliya@gmail.com
След решението на фонда дали да помогне, семейството ще има право да разкрие и DMS номер.

Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"