Невероятните причини, поради които Софи жирафчето е кралица на играчките

Имате ли Софи жирафчето у дома? Ето защо всички ние обичаме тази малка играчка за никнещи зъби. 

Ако вашето дете е на възраст до 10 години, значи със сигурност сте имали шанса да получите малкия сладък жираф от 100% естествен каучук като подарък за вашето бебе. Може би дори сте получили жираф няколко пъти, нo това е неустоимият чар на Софи.
И докато привидно тя идва сякаш от никъде, за да превземе света като буря, като всички "свръх усещания", всъщност историята на Софи заслужава да бъде споделена. 
Софи жирафчето е незаменима за всяко детство и е национална икона в родната си Франция, тъй като тя влиза в производство на 25 май 1961г., (Забавен факт е, че тя е кръстена Софи в чест на празника на Света Маделин Софи Бара, който се празнува на 25 май). Всъщност последните статистики показват, че продажбата на жирафа във Франция изпреварва броя на бебетата родени за една година- 816 000 жирафа за 796 000 бебета. 

Софи жирафчето превзема Холивуд
Когато бебето на Кейт Хъдсън, Райдър е билo забелязанo с жирафчето в ръце през 2004г. играчката все още е била игнорирана от света като цяло. Търсенето в Холивуд обаче, бързо се повишава и преди да сте успели да кажете Mon Dieu (Боже мой) "чесалката" вече е един от най-търсените продукти в Amazon. В действителност в САЩ се продават около 500 000 жирафа Софи годишно. Играчката вече се предлага в 77 страни и от нея са продадени невероятните 50 млн. бройки.
През 2006г. Софи най-накрая достига и бреговете на Австралия и определено е фаворит сред детските подаръци. Продажбите несъмнено са подпомогнати и от масовото изземване на китайски играчки, направени от некачествени материали от компанията Mattel през 2007г. За разлика от тези играчки Софи жирафчето продължава да се произвежда по абсолютно същия начин, по който е произведена за първи път през 1961г.- ръчна изработка, 100% естествен каучук, боя за храни. Това е така защото съвършенството няма нужда от подобрение. 
Цената на Софи също е причина за нейния успех. Тя е нормално висока, като се има предвид качеството и изработката и в същото време тази цена е доказателство за екстравагантност. 
#sophiegiraffe #sophielagirafe_bg 
Софи жирафчето наистина има всичко, което може да я направи перфектната първа играчка за бебето. 
Ако все още се нуждаете от доказателства, че Софи наистина е кралицата на играчките за никнещи зъби, по-надолу ще намерите още 6 причини, поради които бебетата за луди по този малък жираф. 

1. Тя обича прегръдките по време на сън
A photo posted by Ammehoela (@ammehoela.kids) on


2. Тя обича приключенията в банята
A photo posted by Sarah Felberbaum (@sarahfelberbaum) on

3. Тя обича да разпространява радост
A photo posted by FabrykaWafelkow.pl (@fabrykawafelkow) on

4. Тя обича да й хапят главата

5. Тя е супер стилна

6. Тя обича да е с децата навсякъде 
A photo posted by Photographer (@iraprystai) on
Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"