15 прости трика, които ще ви помогнат да изглеждате добре всеки ден


Прилепващи панталони, които ви създават дискомфорт, нови обувки, които не пасват напълно на вашия крак или тениски, които се свиват при изпирането...сега вече можете да забравите за всички тези проблеми. Всичко, което трябва да направите е да прочетете тези 15 прости трика, които сме подбрали специално за вас!
1. Как да се отървем от петната върху любимата ни кожена чанта или яке? Просто си пригответе малко смес от вода и оцет и потъркайте петното с леки кръгови движения.
www.stylefiles.reebonz.com
2. Как да поддържаме бижутата чисти? Трикът се отнася само за бижута от истински метал, а не за такива, които са от благородни метали. За целта покрийте вътрешната част на пръстена например, с лак за нокти, по този начин нито бижутата ви ще потъмнеят, нито ще оставят неприятни следи върху вашата кожа. 
www.pinterest.com

3. Как да се отървем от мазните петна по дрехите? Просто използвайте бебешка пудра и забравете за всички мазни петна. 
www.www.rd.com

4. Как да възвърнем предишния размер на тениска, която се е събрала след изпиране? Поставете тениската в умален размер във съд с вода и бебешки шампоан. Съотношението е 1л. вода на една лъжица шампоан. Оставете дрехата да кисне за половин час. След това извадете, изстискайте водата и поставете фланелката между две кърпи за 10 мин. След това разтегнете дрехата до първоначалния й размер и притиснете с нещо тежко краищата й, оставете я да изсъхне по този начин. 
www.wikihow.com

5. Как да се отървем от мъха по дрехите? Всеки от нас е страдал от проблема с т.нар. топчета, ъпки или пъпки по пуловерите. Има обаче, един практичен начин, чрез който те да се превърнат в минало и той е чрез бръснарско ножче. 
www.theburlapbag.com

6. Как да предпазим дънките от избледняване? Добавете половин чаша оцет в пералнята машина когато пускате дънки за пране. за да предпазите цветовете им от избледняване. 
www.instructables.com

7. Как бързо да изгладим яката на ризата? Пресата за коса може много успешно да ви помогне да изгладите тъканта около копчетата и гънките на ризите и полите. 
www,pinimg.com

8. Как да премахнем петната по велура по износените обувки? Използвайте обикновена гумичка за почистване на велурените обувки.
www.brightside.me

9. Как да почистим бялата част на кецовете? Смесете някакъв почистващ разтвор със сода за хляб в една купа, вземете стара четка за зъби и почистете бялата гумена част на обувките.
www.imgur.com

10. Как по-лесно да поставим панталоните в ботушите си?
www.pinterest.com
11. Как да премахнем потните петна от дрехите си? Тези петна могат да се почистят като си направите разтвор от изстискан сок от лимон и сода за хляб.
www.homedit.com

 
12. Как да промушим връзката в качулката на суитшърта? Използвайте сламка, за да прокарате връзката през тесните дупки.
www.ehow.com

13. Как да разширим новите си обувки? Сложете малко вода във пликове за съхранение, след това ги мушнете в обувките и приберете във фризера. Когато водата започне да замръзва обувките започват да се разширяват. След като ги извадите от фризера изчакайте 10 мин, леда да се разтопи и махнете пликовете. Важно е да запомните, че този трик не работи при лачени обувки.
www.wimp.com

14. Как да се отървем от статичния ефект на панталоните? Просто поставете безопасна игла върху вътрешния шев на всеки крачол.
www.pulplastic.com

15. Какво да направим, за да спрем ципа на панталоните да се разкопчава? Прикрепете пръстен от ключодържател на ципа и го закачете през копчето на панталоните.
www.laibahamjad.com

Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"