Renolux- гаранция за качество и комфорт



Renolux е френска компания, която повече от 30 години произвежда бебешки продукти в своята фабрика, разположена в местността Изер, близо до Лион. 
Renolux е експерт в създаването на най-удобните бебешки седалки, чиято цел е да осигурят удобство и безопасност на малките деца. През всичките тези години, компанията е добила голям опит и е разработила един наистина новаторски дух. Френските седалки са с гарантирано качество, създадени са с голямо внимание и освен това са тествани в много акредитирани лаборатории. Отговарят на всички Европейски стандарти, както и на очакванията на родителите и благосъстоянието на децата. Въвеждането на нова концепция комбинира максималната безопасност, изключителния комфорт, лесна инсталация, амортисьори и странична защита. 
Renolux продуктите са родени от желанието да се даде на децата най-добрата защита и удобство. 
Успешните седалки за коли, произведени от Renolux карат производителите да започнат да правят освен бебешки колички и различни други продукти, Компанията разпространява своите продукти в световен мащаб, използвайки свой собствен център за логистика. 

Renolux, заедно с компанията Vulli, специализирана в грижата за детето и всичките етапи от неговото развитие, произвеждаща най-любимата и известна играчка в света- Жирафчето Софи, решават да създадат най-невероятните бебешки продукти. 
   
В настоящата статия ние от Happy mama ви представяме най-новата, елегантна и шикозна колекция с такива продукти, наречена Париж.
  

1. Софи жирафчето количка от Renolux - Париж 


Ако искате да направите возенето на вашето бебе наистина забавно, удобно и освен това много стилно, значи трябва да изберете количката Софи жирафчето, която идва от Франция и е Renolux. Можете да се възползвате от нея докато вашето дете достигне тегло от 15 кг. Количката е наистина лека и удобна, а гърбът може да се трансформира в различни позиции, което носи необходимия комфорт и гъвкавост. Възглавницата на количката може да бъде поставена по начин, който да отговаря на нуждите и възрастта на вашето дете. Важно е да се отбележи, че седалката се регулира, което е гаранция, че крачетата няма да висят във въздуха и освен това когато количката е сгъната не заема почти никакво място, следователно можете лесно да я пренасяте в багажника на колата си. Дъждобранът и голямата кошница са допълнителен плюс

2. "Renolux Evasion" Чанта за бебешки аксесоари - Софи жирафчето Париж
  
Най-подходящата чанта, която можете да изберете е "Renolux Evasion", която е част от колекцията Париж. Тя е идеална за съхранение на всички необходими бебешки артикули когато излизате навън. Благодарение на многото джобове и отдели, които чантата притежава, всичките ви вещи ще бъдат прилежно прибрани и подредени. Подсилената основа предпазва от счупване при евентуално изпускане. Свалящият се джоб може да се превърне в тоалетна чантичка, която е изключително удобна. Термо кутията за храна ще ви спести притесненията около това къде да сложите храната на детето и дали тя няма да се развали ако е много топло. Чантата има както джоб за залъгалки, така и джоб за дрехи, които са за пране, което означава, че няма да ви се налага да бързате за вкъщи, а ако детето ви се нацапа или се намокри, подложката за смяна на пелени ще ви улесни. Можете спокойно да закачите чантата на количката на детето, защото регулируемите колани го позволяват и също така "Renolux Evasion"е уникална, защото материята, от която е направена не се хлъзга и може спокойно да се пере. 

3. "Renolux Prism Sophie la giraffe"- Кошарка за спане и игра Париж


Сънят на вашето дете ще бъде спокоен, а игрите му ще бъдат по-приятни ако му подарите Кошарка за спане и игра Париж, с нашата любима Софи. Трите й страни са от мрежа, за да може лесно да наблюдавате детето, а четвъртата е от декориран плат, който всъщност  е  вратичка, отваряща се с цип. Така кошарката може да се превърне в място за забавление на детенцето ви. в забавна игра. Декоративната арка с меки играчки които могат да се откачат, носи на детето усмивки и радост. Кошарката има две колелца, както и спирачка и освен това може да се сгъва и прибира в калъф, за да се пренася ако се налага. 

4. "Renolux" Кошара за спане и игра с подложка зa смяна на памперси и преобличане - Софи жирафчето - Париж
"Renolux" Кошара за спане и игра с подложка зa смяна на памперси и преобличане - Софи жирафчето - Парижие я харесваме, защото има подложка с джобове, която е перфектна за смяна на памперси и преобличане и пасва идеално на височина. Важно е , че е със сменяема основа и има арка с играчки, които да забавляват детето. Мрежата от двете страни е идеална, защото предоставя възможност да наблюдавате детето. Кошарката има две колела за по-лесно местене и е идеална за пътуване, защото бързо и лесно се сгъва и разгъва. Отворът с цип идеален за забавни игри. Неутралният цвят подходящ за всеки интериор. Кошарката е създадена във Франция от добре подбрани материали. 
5. Софи жирафчето Столче за хранене - Париж от Renolux


Докато търсите подходящо столче за хранене, ще намерите най-различни видове - някои се сгъват други не, някои са меки други не, някои имат колелца други не и т.н.
Столчето за хранене Софи жирафчето от Renolux има всичко!
  • 5 позиции за сядане 
  • 7 позиции на височина
  • Удобна възглавница, която се сваля
  • Степенка за краката с 3 различни позиции, за да не висят краката на детето
  • Мрежа на гърба за съхранение на вещи
  • Място за съхранение на таблата
  • 2 колелца
  • Компактно сгъване за лесно съхранение на стола
Създадена е във Франция от Renolux  и разбира се в Парижки стил Софи жирафчето!

6."Renolux" Люлеещ шезлонг със Софи жирафчето - Париж
Този релаксатор няма нито батерии, нито музика, нито звънене, но е най-удобният шезлонг с анатомична седалка, заедно със специалната подложка за главата, създадена от естествен хипоалергичен бамбук. Има арка с играчки, които са идеални за игра и занимавка. Шезлонгът Renolux може да бъде фиксиран или да се люлее, както от вас, така и от вашето дете.
Много е подходящ за майките защото:
  • - могат да регулирате наклона на облегалката с една ръка
  • - могат да го затворят с една ръка и да го носят където пожелаят
  • - много е лек, благодарение на 100% алуминиевата рамка, която го прави лесен за местене.
Удобството, което ви осигурява Renolux е наистина това, от който се нуждаете, а качествените материали, много удобната седалка за вашето бебе и неутрален цвят подходящ за всяка всекидневна и за всеки пол, го правят идеалният избор, а за да можете да го перете по всяко време, калъфът лесно се сменява.
Всички продукти от колекцията можете да намерите тук: http://www.sophiegiraffe.bg/
Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"