8 причини, поради които децата обожават своите лели

  

Лелите са много заети. Те имат свои собствени животи, отделни взаимоотношения и задължения към собствените си деца, но въпреки това имат специално място в сърцата си за своите племенници и благодарение на това тези майки успяват да балансират и дават толкова много любов. 

С тази статия искаме да поздравим всички онези лели, които даряват с радост и целувки своите племенници и помагат на техните майки в не леката задача да бъдат родители. 

Но всъщност защото децата толкова много обичат своите лели?

1. Тя прави фантастични сладкиши.

Тортите на леля винаги са вкусни и пухкави. Освен това идеите й за сладкиши за оригинални и интересни. Просто с леля няма как да бъде скучно! 

2. Леля  купува най-страхотните подаръци.
Източник: www.popsugar.com
Всички оригинални и красиви дрехи в детския гардероб са подарък от най-добрата леля. Най-готините играчки също са от нея.  

3. Децата са ангелчета когато излизат навън с леля си.
Източник:www.dailymail.co.uk
Родителите често се оплакват: "Това дете не иска да стои мирно". "То е малък дявол". Но когато то е навън със своята леля, тя сякаш го опитомява. Все още е загадка как леля постига такъв успех, дали с подаръци или с много снимки, но това е факт. 

4. Тя е най-добрата детегледачка.
Източник:www.psychologytoday.com
Вие имате нужда от почивка или имате час при доктора? Няма проблем защото лелите винаги са повече от готови да гледат своите племенници и най-хубавото е, че можете да им се доверите напълно.

5. Леля има неизчерпаема енергия.

Тя никога няма да каже, че е много уморена и днес не може да играе с децата. Колкото и да е заета тя винаги е готова да отдели време за игра на гоненица, да реди пъзел с племенниците или да четат книжки. Лелите са онези "готини възрастни", които са чудесни артисти. 

6. Леля е най-добрият съветник.
Източник. www/youtube.com
Понякога е трудно да се разговаря с родители по разни въпроси и затова леля винаги а насреща. Често с нея може да се говори спокойно и в същото време нейните съвети са отлични и са лишени от каквито и да било предразсъдъци.  

7. Леля винаги подкрепя своите племенници.

Лелята винаги е на страната на своите племенници, тя е онази "готината", която ще те подкрепи, независимо дали става въпрос за спорт, за училище или за гаджета. Можеш да й се довериш напълно. Освен това тя е един идеален пример за добър и успял човек. 

8. Тя наистина безрезервно обича племенниците си.
Източник: www.inktastic.com
Определено е трудно да се намери някой, който да обича децата повече от техните родители, но лелите определено се доближават, Тяхната любов е силна и безусловна.

Източник: http://radiomemory.gr/ 
Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"