Слинг Babylonia – стилен, практичен и удобен аксесоар за носене на бебето

Има един прекрасен период в живота на майката и това е времето, в което тя постоянно трябва да гушка своето бебче. Но точно поради тази причина този период освен прекрасен е и труден, защото всяка майка иска бебето да бъде близо до нея и в същото време да свърши и другите задачи, които има.
Преди години жените са покривали тези нужди, като са връзвали бебето на тялото си с помощта на плат наречен по-късно цедилка. Сега този плат се нарича слинг и е най-модерният, удобен и препоръчителен начин да носите бебето си навсякъде и то да бъде близо до вас. Със слинга може да носите бебето си по-дълго време, защото тежестта се разпределя равномерно.
Ако все още се чудите кой е най-добрият вариант както за вас, така и за бебето ви, вече не е нужно да се колебаете и да отлагате закупуването на слинг. Ние го обожаваме и не сме чували отрицателни мнения за него. Особено добри слингове са тези, които са създадени от Babylonia. Babylonia е марка, която е създадена в Белгия преди 18 години с идеята да създава продукти от естествени материали за най-малките. Слинговете, които произвеждат са с най-високо качество, меки, с интересен дизайн и цветове. Ето и част от предимствата им:

 -Можете да ги носите навсякъде, защото заемат място точно колкото един шал.
 -Щом сложите бебето си в слинга, то ще се успокои за секунди защото ще усети, че е близо до вас
 -Бебето се поставя в слинга в ергономичната позиция М, която помага за здравословното изграждане на таза.
- Слинговете са направени е от 100% органичен памук

- Може да носите бебето си в много позиции
-Слингът е много класен аксесоар.
-Ще се чуете с много  възгласи „уауу“, когато сте навън и се разхождате.
Датската блогърка Таня Айеша определя слинговете като "много класен, стилен и практичен аксесоар,  който е животоспасяващ когато обикаляте магазините." Перфектен е и за пътуване.
Таня Айеша
Тя започва да го използва когато ражда сина си Адам. Винаги носи със себе си слинг, за да може когато на детето не му харесва да седи в количката и иска да е близо до нея, да може да му даде прегръдка.
Таня Айеша
Тук е мястото, на което можете да разгледате всички красиви модели на слингове Babylonia: http://www.reia.bg/za-bebeta/za-razhodka/slingove-babylonia.html

Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"