11 знака, които доказват, че никога не трябва да я оставите да си отиде



В един момент от живота си всеки мъж среща жената, която е търсил дълго време, жената на неговия живот, жената на мечтите му. Обикновено тези срещи са напълно неочаквани, но променят живота завинаги. Съдбата прави така, че две противоположни половини да се превърнат в едно перфектно цяло. Търсенето на такава половинка често се оказва едно голямо и трудно пътуване, но повярвайте ако виждате във вашата връзка тези 11 знака, които ние ви предлагаме, то тогава вие сте намерили правилния човек. И ако сте достатъчен късметлия, да откриете единственoто и неповторимо цвете в пустинята се дръжте за нея толкова силно колкото можете. Никога не я пускайте да си отиде. 
  • Тя ви подкрепя
Всеки мъж има нужда от жена, която да му помага и да го подкрепя, за да може той да бъде успешен и щастлив. Често се твърди, че зад всеки успял мъж стои една велика жена. Истината е, че  без жена до себе си, мъжът е малко или много егоист, защото жената го прави по-мъдър и дава смисъл на живота му.  
  • Тя е красива
Красота се крие в очите на наблюдателя. Ако тя е на най-красивата жена, която някога сте виждали, според вашия вкус, тогава се дръжте за нея. Има хора, които обръщат прекалено много внимание на външния вид, но има и такива, които може би в отговор на това, са въстанали против сaмата идея, че външната красота е най-важна. Но всъщност всеки мъж трябва да се наслаждава на красотата на жената до себе си толкова, колкото може и не трябва да се срамува от това. Но истината е, че наистина красотата е важна, но определено има и по-важни неща, които трябва да оценим в човека до нас. 
  • Тя е мила и внимателна
    www.relrules.com

Ако една жена не е мила и внимателна към вас, то тогава какво място може да има до вас? Няма да е пресилено ако кажем, че любовта на живота ви трябва да е някой, който се грижи за вас във всеки смисъл на думата. 
  • Тя е енергична 
Понякога животът е сложен. Понякога може да бъде скучен и монотонен. Жените не са до вас само, за да ви разсейват от всичко това, но все пак вие ще се чувствате много по-щастлив с една жена, която е енергична, жива и търси приключения. 
  • Тя те обича с цялото сърце
    www.metro.co.uk

Това без съмнение е най-важното нещо. Ако една жена ви обича с цялото си сърце, тя ви се посвещава изцяло. Ако намерите такава жена, значи сте намерили истинско съкровище на света. 
  • Тя прави компромиси с вас
Всеки човек може да бъде много упорит. Много често сме доволни от начина, по който се развива животът ни и не сме особено отворени към идеята нещо да се промени. Разбира се намирането на жена, която е готова да прави компромиси е само част от битката. Една успешна връзка е изградена на взаимни компромиси и ако искате и вашата да е такава значи ще ви се наложи да приемете това. 
  • Кара ви да се чувствате на правилното място
    www.askmen.com

Осъзнавате, че сте влюбени в някого тогава, когато почувствате, че заедно сте намерили едно специално място в живота си, което до сега не сте и подозирали, че съществува. Там вие сте където трябва да бъдете и виждате отражението на душата си в нейните очи. Най-накрая вие сте си у дома, а там винаги е най-хубаво. 
  • Тя винаги ви казва когато грешите
    www.rd.com

Всеки мъж се нуждае от жена, която винаги да му казва ако той е сгрешил, защото е всеобща тайна, че понякога мъжете вършат не достатъчно обмислени постъпки. Затова когато намерите жената, която да ви държи за ръката дори когато грешите, а не само когато сте прав, то тогава животът ви може само да става по-добър и по-добър, дори ако понякога забележките са болезнени.
  • Тя има силен характер 
Всеки мъж търси жена, която да се вписва в собствената му представа за идеална половинка, но във всеки случай това е комбинация от сила и женственост. Това е жената, от която се нуждае всеки мъж. И този мъж, който успява да изрази нейната женственост е идеален за нея. Тези две качества не са противоречиви, а напротив, те могат да се комбинират по един най-добрия начин. 
  • Тя е страстна
    www.pinterest.com

Когато животът ви е изпълнен със страст, значи наистина си струва да се живее. За да почувствате огъня на страстта, значи между вас наистина има нещо истинско, защото ако процеса е едностранен, то тогава в отношенията ви липсва нещо. 
  • Тя е всичко за вас
Много често когато се влюбим лудо в някого ние не можем да си обясним защо. Всъщност не е нужно да има причина,  aко я обичате и не можете да си представите живота си без нея, значи не трябва да я пускате да си отиде. Трябва да осъзнаете колко много означава тя за вас, защото много често мъжете виждат това, когато вече е твърде късно. Понякога няма втори шанс, а понякога има такъв, вероятността да си я върнеш обратно е равна на възможността да я загубиш завинаги. Ако се случи, може би си загубил най-хубавото нещо в живота си и ще съжаляваш завинаги, че щастието се е измъкнало между пръстите ти. Мъже, не рискувайте!

  

Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"