Най-подходящата количка за моето бебе



   Когато една жена разбере, че очаква дете всичко с нея и около нея се променя. Периодът на бременността е както едно прекрасно изживяване, така и една не лека задача. Освен, че бъдещата майка е подложена на трансформация на тялото, тя е натоварена и с много приготовления за идването на малкия човек. С помощта на таткото и разбира се, на своите близки тя трябва да избере всички необходими неща, от които бебето ще има нужда. Едно от най-важните такива е именно бебешката количка. И изборът не е обвързан единствено с естетиката- розов с цветя за момиче и син за момче, а напротив доста по-сложен е.
   Понякога наистина може да си помислим, че за да изберем най-добрата количка за детето си ни е нужно висше образование, защото има много детайли, на които трябва да се обърне внимание. Трябва да бъде осигурен комфорта както на бебето, така и на неговата майка. От друга страна изборът е труден, защото предварително трябва да се съвместят личния избор и финансовото положение. Много важно е да се имат предвид българските пътища и като цяло всички препятствия, през които трябва да преминавате ежедневно с  бебчо. Количката Renolux Equation Griffin 3 в 1 предлага безопасно, удобно и икономично решение за транспортиране на вашето дете от раждането до 3-годишната му възраст. Ето кои са нейните предимаства.

  1.Има кош за новородено
   Независимо, че ще използвате избраната от вас количка поне до 3 годишната възраст на детето си, не трябва да забравяте, че едни от най-важните детайли е кошът за новородени. Той е най-удобното място на малкото бебенце, защото е широк, хоризонтален и удобен за сън. Кошът се слага бързо и лесно на количката, нужен е само един “клик”, и освен това има ергономични дръжки за носене, три точков предпазен колан и красив сенник. Много е важно да се отбележи, че този кош може да се поставя в различна посока в колата. Сънят на бебето ще бъде спокоен и полезен.

   2.  Лека и удобна
   От голямо значение е тежестта на бебешката количка. Няма как да не се помисли за това, като се има предвид, че многократно ще се налага на майката да я вдига и сваля.  Количката Renolux Equation Griffin 3 в 1 е наистина лека и лесна за бутане. Освен това много бързо се трансформира в 4 варианта, точно защото всичките й елементи са леки и могат да бъдат сменявани само за миг. Обикновено не обръщаме внимание на майките и трудностите, през които им се налага да преминават, преди да се сблъскаме с проблема. Затова най-доброто решение, което можете да вземете е  количката Renolux Equation Griffin 3 в 1.

   3.  Маневрена, благодарение на големите и средните колела
  Подходящата количка за удобството на вас и вашето бебе и тази, коят има големи и/или средни колела. Причината е, че големите колела се справят по-добре с неравните терени, а пък благодарение на средните количката е по-маневрена и съответно лесна за бутане. Количката на Renolux е идеален избор, защото тя съчетава в себе си и двата типа колела.

  4.  Кошът е въртящ се
 Хубаво е да имате избор за това на къде да гледа вашето бебче. Renolux количката ви дава тази прекрасна възможност, защото нейният кош може да се постави както с лице към вас, така и с лице към широкия свят. Това е по-добрият вариант в сравнение с този на местещата се дръжка, защото обикновено предните гуми са въртящи се, за да може количката да бъде по-маневрена и съответно когато дръжката се завърти маневреността отива в задната част и тя става по-трудноподвижна.

  5.  Има възможност за корекция на височината на дръжката
 Ръстът на всеки един човек е различен, затова статичните дръжки на количките на могат да бъдат оптимално удобни за майките и бащите. Количката Renolux Equation Griffin 3 в 1 намира решение на този проблем като предлага дръжка, чиято височина се регулира според ръста и комфорта на всеки един човек, подобно на волан на автомобил. Благодарение на тази опция няма да ви се налага да ходите приведени или да напрягате ръцете си ако дръжката ви е висока.

  6. Голям кош за багаж
  Всички знаем, че когато една майка отива на разходка със своето дете, тя носи със себе си голямо количество неща. Като се започне от бебешките храни, шишета, биберони и мокри кърпи, мине се през резервните дрешки, одеялце и памперси и се стигне до играчките. Освен това тя носи и свои принадлежности и добавя още покупки. Поради всичкото това е нужно бебешката количка да има голям кош, който да съхранява всички неща. Renolux предлага перфектния варинат за кош, за да бъдете спокойни, че всяка ваша вещ ще намери своето място в него.

 7. Допълнителни елементи
   Като закупувате количка е важно да обърнете внимание на допълнителните елементи, с които тя разполага. Renolux Equation Griffin 3 в 1 има освен всичко описано до тук и още няколко неща, които със сигурност ще ви бъдат от полза. Дъждобранът е един от тях, с него няма да се притеснявате от метеорологичните условия, които понякога не позволяват да излизате с бебето си. Петточковият предпазен колан също е много важен, защото така ще бъдете сигурни, че детето ви е обезопасено. Платът от който е изработена количката е подходящ за често пране и на последно място, но не по важност, количката се сгъва съсвем лесно, което я прави удобна за прибиране в багажник на кола например.

  Изборът на количка е много важен и е напълно индивидуален, но все пак има няколко тенденции, с които трябва да се съобразите, за да осигурите приятна разходка на вас и вашето бебенеце. Можете да разгледате нашите предложения тук: http://www.reia.bg/za-bebeta/za-razhodka/kolichki.html
    



Слава Георгиева


Снимков материал:https://pixabay.com

Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"