Децата и белите - разкази от първо лице на тема "Коя е най-голямата беля, която са правили вашите деца" Част 1


С екипът от www.Reia.bg обсъждахме темата за децата, белите и неловките ситуации и ни стана любопитно 🤔  на какви бели са способни децата.
С помощта на 50 мами, които участваха в нашата дискусия успяхме да добием представа на какво са способни децата в ранна възраст.
www.Reia.bg
Е, скъпи настоящи и бъдещи мами очакват ви много "арт" изпълнения, които ще виждате на неподозирани от вас места. Пригответе се за кошове пълни с пране и непрекъснато лъскане, тъй като една от любимите игри на децата е да омазват себе си и каквото още решат, че е интересно за мазане, имайте предвид, че не подбират мазилата. Разхвърляните играчки ще ви се сторят най-незначителното в сравнение с другото на което децата могат да бъдат способни.
Ако ви е интересно да научите на какво са способни прекрасните мъници. Изгледайте видеото с историите на прекрасните мами, които участваха в дискусията ни.

Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"

0 comments:

Post a Comment