Защо е хубаво да родим бебето си през пролетта


Не всяка жена може да планира кога точно да роди. Но ако очаквате бебе през пролетта - по-скоро в началото на пролетта - смятайте себе си за #благословена. Това наистина е най-доброто време за раждане.

Ето седем причини пролетта да е най-добрият сезон за бебе:

Можете да излезете от дома си. Разходки - дори и разходки из квартала - това е страхотна промяна на домашната обстановка; глътка чист въздух; и понякога помага на бебчо да спи.

Всичко изглежда по-весело. За мен и много хора, които познавам по-топлото време и по-дългите дни предполагат повече положителни емоции.

Можете да вършите дневните си задачи хиляди пъти по-лесно. Независимо дали става въпрос за посещение на педиатър, ходене до магазина за хранителни стоки или водене на по-големите деца до училище и детска градина.  Животът е много по-прост, когато няма нужда от обемисти връхни дрехи и ботуши.

По-малко хора са болни. Студено време = безкраен цикъл на кашлици, настинки и най-лошото от всичко - грип. Когато имате бебе през топлите месеци, вероятността то - или вие - да се разболеете е по-малка.

Имате цялото лято. Това са около пет месеца слънчево небе и дълги дни.

Бебето родено през ранната пролет ще бъде с изграден график за есента. Повечето бебета имат изграден график на възраст около 4-5 месеца.

източник и снимков материал: https://www.whattoexpect.com


Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"

0 comments:

Post a Comment