Как изглежда бременното коремче


Няма "определен, правилен" начин по който изглежда бременното коремче. За да илюстрират тази гледна точка, две бременни приятелки споделят снимка. 

Всяка жена е уникална. Различни форми и размери. Хората определено харесват да коментират размера на бременното коремче.

Може да си мислите, че правите комплимент на бременна мама, ако й кажете, че тя изглежда мъничка по време на бременността си, но истината е, че такъв коментар може да  я накара да си мисли, че нещо не е наред (въпреки уверенията на лекарят й, че всичко е нормално). За да докажат, че жените изглеждат съвсем различно по едно и също време на бременността си, две приятелки, които имат разлика в термина си едва четири седмици, правят обща снимка, която постват в интернет пространството.

Чонтел Дънкан, жена запалена по фитнеса и модел, споделя свои снимки по време на цялата си бременност.
Хората мислят, че нанасям вреда на бебето си ... и че за да остана кльощава не му осигурявам достатъчно храна", споделя Дънкан. - Знам, че е трудно за вярване, че  съм бременна по начина, по който изглеждам, но всъщност много жени са като мен.

Дънкан и нейната приятелка, жена, чийто термин е само четири седмици по-рано, постват снимка, за да покажат колко различна може да изглежда една и съща фаза от бременността на различни жени. Снимката е публикувана през ноември и наскоро добива популярност в интернет.

"Всяка жена изглежда различно, когато е бременна и това със сигурност не означава, че  прави нещо нередно или нездравословно", отбелязва Дънкан, под снимката. "Ние и двете имаме здраво растящи бебета и двете сме имали невероятна бременност досега, чувствайки се удивително и пълни с енергия".

източник и снимков материал: https://www.fitpregnancy.com

Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"

0 comments:

Post a Comment