Аз и бебето ми в слинг с халки Babylonia

 www.Reia.bg

Казвам се Каролина, майка на 17-месечната Келара. Бебенося активно вече година, почти изцяло сме навън с носилка, всеки ден, навсякъде. Нося с раница, тъкани слингове и последната ми любов - ринг слинга или слинг с халки.

 www.Reia.bgОт както бебето проходи, нещата с носенето доста се промениха. Ако по-рано я връзвах в тъкания слинг и я носех дълго (случвало се е по над 3 часа без сваляне), сега "паузите" за разтъпкване, люлки и пързалки са много повече и начесто. И оттам съвсем естествено се нагодих и към слинга с халки. С него свалянето и качването обратно на детето в носилката става изключително бързо и лесно.

 www.Reia.bg
С хубав плътен слинг и правилно поставяне, тежестта дори и на проходило дете се обира добре и килограмите му се усещат съвсем поносимо за носещия.
Ринг слинга Babylonia е изработен от 100% органичен памук, мек, но стабилен, проветрив в летните жеги, но достатъчно плътен и комфортен в студено време. Той има едно страхотно предимство за мен - удебеленото рамо. Очарована съм от приятното усещане, омекотяване и липсата на всякакво "впиване" на плат във врата ми благодарение на него. Също има пришит джоб в края на "опашката", практично решение за портфейл и телефон, ако мама реши да отскочи с бебето до магазина и не носи чанта. А красивият му свеж десен няма как да не остане незабелязан.
Определено бих препоръчала този слинг и за малко бебе, отново с правилно нагласяне той осигурява ергономична позиция при носене дори на новородено.

С пожелание за прекрасни мигове с бебето в слинг:

Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"

0 comments:

Post a Comment