Утешителя за бебета Зайчето Боппи - на Gro Company – мнението на една майка

Ако четете блога ми редовно, ще знаете, че ние сме ОГРОМНИ ценители на продуктите на Gro Company. 
Неве е фен на новите чували на  Gro – обичаме светлите им цветни дизайни, както и опциите при пътуване, които са страхотни за бебешкото столче на Неве!
Неве отскоро си има ново приятелче Зайчето Боппи, един от новите утешители за бебета на Gro Company, през които минава въздуха!

Новите утешители на Gro са в четири дизайна – Зайчето Боппи, Слончето Ерни, Хенри Хипопотамчето и Раф Жирафчето.
Направени с технология, позволяваща движение на въздуха, те са и хипоалергични, много подходящи за гушкане и игра. Неве обожава да си дъвче нейните меки играчки, преминаването на въздух през тях, означава, че са напълно проветливи, тя може да диша през тях, дори докато дъвче ушите им! Боппи е много мек и Неве си играе с него, докато е в столчето си за кола.

Утешителя е подходящ и за новородени, за машинно пране. Боппи е тестван и отговаря на всички стандарти за безопастност (не бива да е оставян в кошарката на Неве, докато тя спи).

Можете да научите повече за новите утешители на Gro Company, тук: http://www.reia.bg/za-bebeta/za-igra-bg/meki-kukli-za-grizkane-i-gushkane-koito-pozvolyavat-na-bebeto-da-disha-gro-friends.html
източник и снимков материал:https://realmumreview.com
Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"

0 comments:

Post a Comment