Мисли, които имат майките през първата си нощ извън дома, без бебе (част 3)

8:Какво, това музика ли е?

Краката ми копнеят да танцуват, искам да изляза на дансинга и да се поразкърша, но каква е тази песен? От момента, в който дойдох, не съм разпознала нито една песен. Нямат ли хубави песни? Нещо от преди да имам бебе? Когато слушах музика, четях новини и знаех кой е министър-председател……….

9: Как така бебе ми все още спи?

Най-накрая! Съобщение от вкъщи, очевидно моето бебе все още спи спокойно. Това е четири часов непрекъснат сън. Защо това никога не се случва, когато съм у дома? Аз се събуждам на всеки 90 минути през нощта, но тази вечер, това е цяла нощ непробуден сън. Това дете не може да се наспи. Не можа ли това да се случи, когато аз си бях в леглото, а не през нощта, в която съм навън? Можем да се обзаложим, че бебето ми ще се събуди веднага щом се прибера вкъщи и тогава ще е време за будуване цяла нощ. Когато партньорът ми излезе, бебето никога не спи толкова добре. Аз дори нямам време за филм, защото съм нагоре и надолу по стълбите цяла нощ успокоявам, люлея и храня бебето. Не, че партньорът ми ще повярва, че по цели нощи будувам. Не и след тази спокойна, страхотна нощ, която има докато е сам с детето.
www.sophiegiraffe.bg

10: Трябва да го правя това по-често, какво ли ще правят другите утре вечер? 

Е, бебето е напълно добре и аз си изкарах прекрасна нощ. Аз ще го направя отново. Нека се разберем! Кога другите можете да излезете пак? Утре? Следващият уикенд? След две седмици? Добре, чудесно, след два месеца тогава….. Най-добре е да си спонтанен!
www.reia.bg
 Източник: www.bellybelly.com.au
Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"

0 comments:

Post a Comment