Храненето на детето извън дома

Храненето на детето е най-натоварената част от деня в повечето семейства.
Когато сме си в къщи, ние се грижим детето ни да има всички удобства. 
Но, когато сме навън, било то на гости или на заведение, проблема с детското сядане за храна се появява. 
За съжаление повечето столчета за хранене предлагани в заведенията са доста захабени, мръсни или пък не всяко заведение ги предлага.
А когато сме на гости, не можем да очакваме домакините да имат столче, подходящо за детско хранене.
Най-често децата искат да седнат на един от "порасналите" столове за хранене, като своите брат, сестра, мама или татко, за да се чувстват напълно част от храненето. Всеки родител знае, че не винаги това е най-практичната или най-сигурна опция! 

Най-доброто решение за такава ситуация е сбруята за стол.
Тя адаптира почти всеки стол в безопасно място за малко дете. По този начин позволява на децата да се насладят на храната с останалата част от семейството. 
Това може да се окаже безценно, когато сте навън, особено по време на почивка, в ресторант или в хотел, където високите детски столове не винаги са на разположение. 
Сбруята за стол трябва да е удобна, лека, практична,  да може да  се постави на повечето столове. Нужно е да има  регулируеми ленти за да пасне на различните видове столове и клипсове за закрепяне тип раница, така ще имате незабавна и сигурна седалка за бебета! 
Освен това, сбруята трябва да е изработена от специална материя да не заема много място в дамската ви чанта, но едновременно с това да е издръжлива и да може да се пере в пералня машина. 

Осигурете комфорта и сигурността на детето си по време на хранене извън дома.
Източник:http://www.clippasafe.co.uk
Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"

0 comments:

Post a Comment