Ремаркета за велосипеди и бебета

Не се препоръчва деца под 1-годишна възраст да бъдат в ремарке за велосипед. Каски за велосипеди не се правят за деца на възраст под 1 година, защото все още нямат добър контрол на врата и главата, за да издържат да носят каска. Те също така не са в състояние да се справят с движението и отскачането по време на возенето с велосипед.
След навършване на 1-годишна възраст е важно вашето дете да носи правилно подбрана каска за велосипед, съобразена с размера на главата му и да бъде привързано с колани към ремаркето през цялото време. Не забравяйте да давате добър пример и да предпазвате и себе си, като вие също носите каска.
www.sophiegiraffe.bg
Обикновено на около 3-годишна възраст, децата са готови и могат да карат триколка. За да предпазите детето си от нараняване на главата, е необходима каска. Има каски с размер "за малки деца", които можете да купите за вашето дете. Тези каски са  по-дълги в задната част на главата за по-голяма защита и подпомагат по-слабите мускули на главата и шията. Някои деца могат да израснат тези каски преди 5-годишна възраст и да използват по-голям размер.
Каските са с допълнително уплътнение, което може да се добави отвътре, ако е необходимо. Тази допълнителна подложка може да се използва отпред и отзад в каската на детето ви. 
www.reia.bg
Източник:www.parentinginottawa.ca
Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"

0 comments:

Post a Comment