Не се отказвайте от спалните чували Grobag преди да сте ги пробвали!


Отзиви от Ребека Бойер
Спалните чували Grobag вече са на пазара! "Дали си струват парите или е по-добре да изберем евтините чували?" Това беше съобщението, което сестра ми, чиято дъщеря е на 8 месеца и се готви за зимата, ми изпрати.
www.grobag.bg
Работата ми заемаше голяма част от ежедневието ми и ми беше много трудно да се включа към режима "майка". Беше ми необходимо определено време, защото доста неща се бяха променили, включително това, че родителите все по-често използват спални чували, за да направят съня на децата си по-добър. 
За чувалите Grobag смятам, че не са скъпи, защото в повечето случаи цената отговаря на качеството, независимо, че това не винаги е така. 
Една вечер, когато моите момчета бяха по леглата си аз отново се замислих за Grobag и колкото повече си мислех, толкова повече се навивах, че беше най-добрият избор за съня на децата. Затова беше най-добре да кажа на сестра ми да избере Grobag.
Когато се роди първият ни син ние нямахме много финансова възможност и посрещнахме зимата в апартамент под наем с нощна температура от 0 градуса Целзий, без изолация с новородено бебе. 
След като направих обстойно проучване в Google стигнах до заключението, че имаме нужда от спален чувал и от много, много одеяла.
Следващата стъпка, която трябваше да направя е да разбера какво, по дяволите, означава "тог" и защо той е толкова важен за чувалите (разбрах, че това понятие е мярка за дебелината и топлината, която може да поддържа спалния чувал, например 1 тог за лятото и 2,5 тог за зимата). 
Започнах да търся спални чували в eBay и закупих няколко такива втора ръка, много евтини, на някаква непозната за мен марка и още един подобен чувал, но чисто нов на някаква Китайска фирма. Всъщност тези чували не бяха нищо особено, нито бяха красиви, нито стилни, но пък бяха удобни и аз реших, че може би наистина биха свършили работа. 
Син №1 оцеля през тази тежка зима, въпреки че понякога се налагаше да спи с вълнена шапка и много дебело планинско одеяло. Цяло чудо беше, че успяхме да се справим. 
www.grobag.bg
Когато син № 2 се роди с мъжа ми имахме малко повече пари и решихме, че можем да си позволим спален чувал, който не е втора ръка. В този момент започнахме да се чудим дали е добре да купим Grobag или отново да се възползваме от ниските цени на некачествените продукти. 
В крайна сметка си избрахме чувал, на който по най-красивия възможен начин беше изобразена джунгла. Избрах размер 6-18 месеца, 2, 5 тог. Общо взето син № 2 живееше в него. Все път когато той трябваше да спи аз бях спокойна, че ще се чувства добре. Поради този факт изхвърлих всички стари и евтини чували. 
Ето защо е хубаво да си купите един спален чувал Grobag, отколкото да и купите цял куп евтини чували, които обаче няма да са ви от полза:

www.grobag.bg
  • Те са прекрасни
  • Те топлят изключително много, независимо, че изглеждат тънки
  • Много лесно се събличат и обличат
  • Циповете и имат протектор, за да не може малките детски пръстчета да се наранят
  • Те идват със специална таблица, която съдържа инструкции за това как трябва да бъде облечено детето в определения температурен диапазон, което е много полезно за майки, които прекалено много се притесняват (като мен)
Аз бързо написах съобщение на сестра ми и и казах, че е най-добре да пробва Grobag преди да реши да купи много, но евтини чували. 
Прекрасните хора от Grobag ни изпратиха един за племенницата ми, много красив, в червено и бяло райе. Тя вече беше готова за зимата. 
Аз също реших да направя подарък и купих чувал за една много близка приятелка. Така, че не се бавете, вие и вашите деца го заслужавате!
www.grobag.bg



Източник: www.seeingthelighterside.com
Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"