7-13 ноември 2016г- Седмица на бащата!


От 4 години насам стана традиция втората седмица от месец ноември да бъде посветена на бащите. Тази година мотото е "Баща на място" в чест на най-важното и наистина значимо място, което може да заема един баща- до сърцето на своите деца и плътно да своята партньорка.
Това е период, в който татковците могат да преоткрият щастието да бъдат с децата си като прекарват още повече време с тях, да усетят топлината като бъдат със семействата си и в същото време да се забавляват като се срещат с други бащи и приятели на децата си. 
www.blissfullydomestic.com
Националната кампания "Да бъдеш баща" датира още от 2013г. когато 10 неправителствени организации се обединяват около идеята общественото внимание да бъде насочено върху бащите и тяхната значима роля в пълноценното развитие на детето. Това е световна кампания, която се провежда в повече от 40 държави на 5 континента. Целта е да бъдат подкрепени мъжете в ролята им на отговорни, грижовни, подкрепящи, справедливи и неагресивни родители, защото това са важни предпоставки за изграждането на детето. 
През тази седмица всички ние можем да се замисли къде всъщност е мястото на бащите в живота ни, да разберем как виждат себе си татковците и как ги вижда обществото. 
Нека всички ние подкрепим бащите и им покажем, че те са изключително важни за нас! 

Happy mama
Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"