11 причини, поради които играчката “Sophie la girafe” е най-подходяща за вашето бебе


 


 Всяка една майка цели нейното дете да расте здраво и щастливо и затова иска най-доброто за него. В първите месеци от неговото раждане настъпват сериозни промени, с които нито майката, нито бебето могат да се справят без помощ. Започва процес по изграждане на зъбните структури още през първото тримесечие, за което от голямо значение са освен витамините, които жената е приемала по време на бременността, като D, C, A, E, фосфор, калции и флуор, така и внимаването за това какви играчки попадат в чувствителната му устичка в този период, защото сега то е податливо на различни инфекции, както респираторни, така и стомашни. Обратно на всички очаквания плюшените играчки не са никак подходящи за бебетата, чийто зъбки тепърва започват да излизат. Всъщност онова, което наистина привлича вниманието на малките са шарените дрънкалки и меките гумени играчки, които то може да разглежда, да стиска и да слага в устата си без това да представлява реална опасност за него. Разбира се, е важно играчките да не бъдат остри и да няма твърди частици по тях, защото така бебето може да нарани лицето си. След четвъртия месец бебетата започват да се впечатляват от различни шумове, поради което чешалките и гризалките са много подходящи.
  Както вече споменах, всяка майка иска най-доброто за нейната рожба и поради тази причина ние имаме удоволствието да ви представим най-подходящата играчка за вашето бебе. Това е най-известната играчка в света- Софи жирафчето. Ето и няколко доказателства, че тя е идеалният избор за вашето бебе.

1. Създадена е от естествени материали.

  Когато става въпрос за здравето на вашето бебе не трябва да се правят компромиси. Всички играчки, с които то играе и следователно поставя в устата си, трябва да бъдат изработени от висококачествени материали, за безопасността на детето. Производителите на Софи жирафчето осъзнават сериозността на този факт и затова играчката се изработва от 100% естествена каучукова гума и натурални бои. http://www.sophiegiraffe.bg/imalo-edno-vreme...-bg.html

2. Стимулира петте сетива на вашето бебе.

 
 Софи жирафчето ще се превърне в любимата играчка на вашето бебе, защото стимулира и петте му сетива още от тримесечната му възраст.
 Слух: Софи жирафчето има скрита в себе си частица, която при натиск писука, с други думи, когато вашето бебче си играе с нея и разбере, че тя издава звук, започва все повече да я натиска, тъй като този звук му е интересен и по този начин стимулира слуха си.
 Осезание: Материалите, от които Софи жирафчето е изработена са 100% естествена каучукова гума и натурални бои, които формират една много удобна текстура за най-малките, стимулирайки тяхното осезание.
  Зрение: Зрението на вашето бебенце бива силно стимулирано от тъмните, характерни за жирафите,  петна, които са по цялата играчка.
   Вкус: Създадено от 100% естествени материали, Софи жирафчето е играчка, която е напълно подходяща за дъвчене. Тя е сходна на биберон и бутилка за хранене. Благодарение на формата си и удобните за дъвчене уши, крака и рога, играчката може да достигне до най-крайните точки на устната кухина и по този начин да успокои болезнените венци на бебетата.
    Обоняние: Отново благодарение на естествените материали, използвани за изработката на Софи жирафчето, играчката има специфична и лесно разпознаваема за децата миризма, която стимулира обонянието на най-малките. Напомня на ванилия, но не е така натрапчива. http://www.sophiegiraffe.bg/stimulira-pette-setiva-bg-bg.html

3. Бебетата я обичат.
 Наблюденията сочат, че Софи жирафчето е любимата играчка на много бебета по света. Ако до сега сте се притеснявали от това, че вашето дете е неспокойно и нищо не може да задържи вниманието му значи е време да му подарите френската играчка и тогава със сигурност ще можете да се насладите на гледката, в която бебето ви седи съвсем спокойно и си гризе Софи.

4. Играчката има страхотен външен вид.
  Традициите са много важни за съхранението на културата на дадено общество. Софи жирафчето е доказателство за това, защото играчката изглежда по абсолютно същия начин, по който е изглеждала когато за пръв път е изпратена за производство на 25 май 1961г. Външният й вид не е променен, защото бебетата я харесват и обичат да я гледат.

5. Лесно е за хващане от бебешките ръчички.
  
 Монсеньор Рампо (създателят на Софи жирафчето) е искал да създаде играчка, използвайки концепцията за моделиране на играчки от каучукова гума. Искал е големината и формата да бъдат перфектни за захвата на детските ръчички. Е, успял е! Френската играчка е удобна и за най-малките. Бебетата могат съвсем лесно да хващат Софи за дългия врат или за краката. 






6. Владее света.
  Софи жирафчето е най-обичаната играчка в света. Неслучайно много деца на знаменитости са заснети с нея. Звездни родители като Сандра Бълок, Сара Джесика Паркър, Никол Ричи, както и Ума Търман и Елтън Джон се довериха на Софи. Направете го и вие. Тази играчка се разпространява по бързо дори от Холивудските скандали и голямото търсене дори е довело до липса на поток на играчката и съответно до още по-голямo вълнение и популярност. http://www.sophiegiraffe.bg/igrachka-zvezda-bg.html 


7. Софи-символ на детското здраве и благотворителност.
 За 50-та годишнина на Софи жирафчето на 25 май 2011г. играчката е рисувана от известни артисти. Сдобила се е с над 70 творби. Всички те са продадени по време на търг, хостван от Пиер Корнет. Търгът е организиран, за да бъдат събрани средства за лечение на рак по прогарамата “Cancer Revolution”. Всички събрани средства за използвани за лечение на болни дечица.


8. Цената
  В първия момент, в който видите цената на Софи жирафчето вероятно ще си кажете, че е малко по-висока от това, което можете да си позволите. Но в крайна сметка е по-добре да следвате познатата максима, че евтиното излиза по-скъпо. Ако се замислите, ще разберете, че цената на играчката напълно отговаря на качеството, което се предлага. Естествените материали, от които е изработена гарантират безопасността й. А всяка майка иска най-доброто за своето дете. Не трябва също да се забравя, че Софи е изработена във Франция, а не в китайска работилница. Това всъщност е цената, която плащате за да може бебето ви да бъде щастливо.

9. Различни размери
 Софи жирафчето е изработена в различни размери и варианти, за да можете да изберете този, който най-много ви харесва и смятате за подходящ за вашето бебе.

10. Прави бебетата щастливи
  Едно от най-важните качества, които Софи жирафчето притежава е, че тя прави бебетата щастливи. Те са спокойни, усмихнати и радостни, а когато децата са щастливи, то и техните майки са щастливи.


  Можете да изберете играчка за своето бебе тук:
http://www.sophiegiraffe.bg/  


Слава Георгиева
Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"