12 неща в гардероба ви, които ще ви направят по-привлекателни


 
Гардеробът е много важен за всяка една жена. Всички сме чували максимата “Ох, нямам какво да облека”, да излиза от женските устни. Различни проучвания са правени по темата, като са анкетирани разбира се, мъже, за да се стигне до извода, че има няколко основни тоалета, които всяка една уважаваща себе си дама трябва да притежава в своя гардероб. Те ще ви направят още по-привлекателни и атрактивни. От малката черна рокля до голите рамене, вие ще бъдете наистина стилни и неустоими. Bright side предлага 10 такива облекла, за които се смята, че са от съществено значение, а най-добрата новина е, че може би по-голямата част от тях вече са в гаредороба ви.


Малка черна рокля
Перфектната малка, черна рокля в гардероба е наистина необходимост. Тя е идеална за специални поводи, както и за ежедневието и освен това може да ви накара да се почувствате неустоими във всяка една ситуация.


Източник: http://thefabcorner.com/



Обувки с висок ток 
Всяка уважаваща себе си дама трябва да има поне един чифт обувки с висок ток за специални поводи. Този тип обувки удължават тялото, подобряват стойката и създават оптическата илюзия за много дълги крака.


Източник: http://www.brucegray.com/  


Нещо червено
Има няколко елемента, които акцентират върху чувствеността на една жена и червеният цвят е един от тях. Различни статистики показват, че жените, носещи нещо червено са по-привлекателни за мъжете, дори това да е само червено червило.


Източник: Sali Hughes: 'Red is scene-stealing.' Photograph: Rui Faria for the Guardian


Голи рамене
Няма нищо по-привлекателно от голите женски рамене. Дизайнерите шият такива топове и рокли и те са смятани за изключително секси и освен това са начин, по който жената може да покаже себе си, но не да прекалява, напротив тя е нежна и загадъчна.

Изтояник: http://www.harpersbazaar.com/



Тясна рокля, очертаваща формитe 
Линията, която минава между това да бъдеш секси и чувствена и това да бъдеш вулгарна е много тънка. Затова трябва много да се внимава при избора на тоалет. Тясната рокля не изисква нито голямо деколте, нито трябва да бъде много къса, за да ви придаде стил и да привлече всички погледи върху вас.
Източник: http://shop.nordstrom.com/
Бижу за бременни Bola 
Много често когато една жена е бременна тя не се чувства достатъчно привлекателна защото смята, че качените килограми нарушават нейната красота. Затова ние предлагаме Мексиканските бижута Bola, които едновременно успокояват майката и детето и освен това са толкова красиви, че няма как с тях да не се чувствате красива! Разгледайте различните модели тук: http://www.reia.bg/za-mayki/meksikanski-bizhuta-za-bremenni-bola.html




Кожено яке
Коженото яке определено е задължителна част от вашия гардероб, защото никога не излиза от мода. То придава на жената един агресивно-шикозен вид.
Източник: http://fashion.wikia.com/

Слинг
Другият аксесоар, който може да накара една вече родила жена бързо да възвърне своето самочувствие е слингът. Това е онова, на вид просто парче плат, което изгражда връзката майка-дете още в най-ранен стадии и същевременно изглежда превъзходно! Вижте различните разновидности на слинговете на белгийската марка Babylonia тук: http://www.reia.bg/za-bebeta/za-razhodka/slingove-babylonia.html



Дантелени елементи
Трудно е да се намери плат, който да е така романтичен и толкова гъвкав колкото е дантелата. Тя може да бъде сладка, загадъчна и секси, в зависимост от повода и намерението на жената. Дори само малките дантелени участъци могат да спомогнат за това да бъдете по-секси и по-привлекателни.
Източник: http://www.wsdear.com/


Гол гръб
Голият гръб е модерен, той е секси и е задължителен елемент във вашия гардероб. Роклите и топовете с гол гръб са идеален начин да покажете част от себе си, без да ставате вулгарни и същевременно придават нужната за всяка една жена класа.
Източник: www.aliexpress.com 


Сини дънки и бял потник  
Понякога най-простите неща са най-добрият избор. Винаги ще изглеждате невероятно ако комбинирате сини или черни дънки с бяла тениска или потник. Това са дрехи, които всяка една дама има в своя гардероб.


Източник: www.pinterest.com 
Спортно облекло
Колкото и странно да звучи много жени се чувстват наистина секси когато са облечени в своите спортни екипи и горят калории във фитнеса. Истината е, че и мъжете намират тези жени за много привлекателни.
Източник: http://www.designerdenimjeansfashion.com/


Бонус: Отношението е всичко!
Вашето отношение към самите вас определено е най-важното нещо, което прави жената да изглежда наистина привлекателна. Хората около вас виждат как точно се чувствате и ако се чувствате секси и уверена, то тогава няма никакво значение с какво сте облечена, всички погледи ще падат върху вас.


Източник: https://brightside.me
Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"