Болезнени гърди по време на бременност


По време на бременност е нормално да усещате гърдите си нежни и подути.Това  са един от първите признаци на бременност. Най-често това усещане изчезва в края на първия триместър.
По време на ранната бременност, нивата на естроген и прогестерон се увеличават, което води до увеличаване на кръвния поток към гърдите. И тъй като нивото на хормоните ви се повишава,  гърдите ви  стават все по-нежни.

Не се притеснявайте, не сте единствената, която изпитва болезненост в гърдите - това е един от най-честите симптоми на ранна бременност. За много жени тя продължава само една седмица, но други изпитват  чувствителност на гърдите през цялата си бременност. Гърдите ви се подготвят за хранене на бебето!
Какво трябва да направите?
Изберете поддържащ сутиен, за да облекчите дискомфорта.  
Сутиените Mumba Bra, осигуряват непрекъсната грижа за гърдите на майката, докато тя се грижи за бебето си. 
Изработен е от луксозна микрофибърна материя със широк ластик, за да се избегне набръчкването под гърдите. Има подвижни железни банели, така гърдите се повдигат и не се притискат.
Изключително еластичен. Нежна материя, която издържа всички промени в размера на гърдите ви. Водоустойчив. 
Разтягането на сутиена е до три номера,  ползва се от началото на бременността до края на кърменето.

                                                                                                            Лилия Ценова



Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"

0 comments:

Post a Comment