Ще ви разкажа за Бухалчето Олли, на Gro Company, перфектната компания за сън



Здравейте щастливи мами!

Аз нямам още деца, но съм щастлива леля на две прекрасни близначки. Преди 3 дни навършиха 8 месеца. Живеем всички заедно, аз, родителите ми и сестра ми със семейството си. Щастие, забавление, безгрижни дни и много безсънни нощи! :):)
Точно за безсънните ни нощи искам да ви споделя.
Както всички мами на близнаци знаят, бебчетата никога не плачат едновременно. Просто едната чинно и кротко изчаква сестра си да се нареве и когато си мислиш, че имаш няколко спокойни минути.....почва плача на втората бебка.
Една неделна сутрин, след поредната безсънна нощ, отпивайки от топлото ми горчиво кафе и нежно люлеейки малките палавници в техните шезлонги, аз реших че е нужно да потърся нещо дето може да им помогне да спят спокойно.
Потърсих в интернет и попаднах на Бухалчето Олли.
Хареса ми това, че има няколко мелодии, свети, има велкро закопчаване и най-важното, ползва се с батерии.
На втория ден поръчката ми от www.reia.bg пристигна. Отворихме го с нетърпение, изглеждаше много сладко. Купихме батерии, сложихме го на шкафа до кошарките на двете принцеси и търпеливо изчакахме стъмването.

Определено няколко нощи не се впечатлиха, но постепенно свикнаха с мелодията на Олли. Харесват нежното звучене. Смятам, че светлината също ги успокоява.

Важното е че от 2 месеца в къщата ни цари истински мир и спокойствие. Двете ми племеннички се събуждат през нощта, но Олли се грижи да са спокойни.
Препоръчвам ви бухалчето, определено си струва. Опитайте. http://www.reia.bg/za-bebeta/bebeshki-produkti-za-spane/buhalcheto-olli-na-gro-company-perfektnata-kompaniya-za-sn.html
Петя Георгиева

Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"

0 comments:

Post a Comment