Бебешки спални чували Grobag - перфектното решение за безопасен и спокоен сън на бебчо, мама и тате




www.Reia.bg
 Щастието е.....
да осигуриш спокоен, пълноценен и безопасен сън на мъничето си .... 
Grobag ще помогне за това!!!

Защо експертите ги харесват?
 Спалните чували Grobag са създадени да даряват повече спокоен сън за бебето, мама и тате. Те са олекотени за по-голям комфорт и с тях бебето ще спи в постоянна температура без да има вероятност да му стане студено и да настине или много горещо и да прегрее. Те са единствените бебешки спални чували изследвани, сертифицирани и препоръчани от агенцията за безопасен сън Lyllaby Trust. Отговарят на стриктните европейските и британски стандарти за безопасност. Направени са от висококачествени материали, перфектно ушити и с красив дизайн. Grobag са не само най-добрите за спокоен бебешки сън, но са и най-безопасните.

www.grobag.bg
 Какво родителите казват за тях?
"Не съм сравнявала цени, но ще споделя, че се изумих как бебо сякаш разбира, че това означава сън! Нощем се мяташе във всевъзможни пози по спалнята, постоянно го гонех и завивах...Представете си с поне 7-8 събуждания що за сън ми е било. Сега щом го сложа вътре за минута е заспал, а и не се мята вече. Спокойна съм, че не е отвит и за всички ни нощта е спокойна. Инвестицията е оправдана!Благодаря ви!"
"Ползвам такова чувалче откакто се роди детенцето ми и двамата сме изключително доволни!"
Страхотна покупка! Не се притеснявам дали малката се е развила и винаги спи в добра телесна температура, нито се изпотяваше, нито и беше студено и в пералня си го перях без да се размества пълнежа и да се разпуска."

Научете повее за тях и разгледайте всички красиви модели тук: www.Grobag.bg или www.Reia.bg

 


Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"

0 comments:

Post a Comment