4-те най-уникални подаръка за бебе, които младите родители наистина желаят и ще се влюбят в тях


Търсите подарък за бебе, но нямате никаква идея какъв да бъде той. Дали да бъде полезен или красив? Направихме проучване и с помощта на най-добрите експерти (настоящи и бъдещи майки, медицински професионалисти и собственици на бебешки и детски магазини) открихме 4-те най-добри бебешки подаръка, с които не само ще изпъкнете, но и ще бъдат изключително полезни и запомнящи се и ще направят живота на родителите по-лесен. Продуктите, които подбрахме старателно са уникални, смислени и полезни.
1. Жирафчето Софи
www.SophieGiraffe.bg
www.SophieGiraffe.bg
Защо експертите го харесват?
Жирафчето Софи е най-известната играчка-гризалка в света, която стимулира развитието на сетивата на бебето. Тя е перфектна за периода на никнене на зъби, защото е лесна за гризане и помага за  облекчаване на причинения дискомфорта. Направена е от 100% естествен каучук и натурални хранителни бои и е напълно безопасна за гризане. Много е лесна за хващане от мъничките ръчички. Създадена е във Франция през 1961г. Много световно известни  личности се доверяват на Софи.
Какво родителите казват за него?
"Кристиян утре навършва 11 месеца. Не оставя Софи на мира, защото много го мъчат зъбките и се облекчава с продуктите ви"- К. В.
"Не можем без него! Веднъж го загубихме и не се успокоихме докато една добра жена не и го намери!. Адмирации за страхотната играчка!"- М. Е.
"От както има Софи са неразделни. Навсякъде е с нас. По ваканции и почивки"- Т. Г.  

2. Електрическа бебешка люлка-шезлонг Серена 
www.Chipolino.bg
www.Chipolino.bg
Защо експертите го харесват?
Комбиниран продукт за малки бебета - може да се използва, като люлка или шезлонг. Люлката се управлява с дистанционно и има 5 скорости на люлеене, разнообразни успокояващи мелодии и играчка, която забавлява бебето. Мрежата против насекоми и табличката за хранене(или за игра) я правят наистина комфортна и практична, а за да е по-удобна за сън, облегалката се регулира в 3 позиции.


Какво родителите казват за него?
"Използвам я винаги когато се налага да свърша нещо, което отнема време - да просна прането, да приготвя храната и т.н., и бебето никога не се сърди, дори се забавлява. Казано накратко - осигурява свободно време."  - Г.П
"Люлката се оказа незаменим помощник в приспиването на сина ми. Благодарение на люлеенето и мелодиите се успокоява бързо, заспива много по-лесно отколкото в кошарката" - И.И.

3. Столче за Хранене NUNA ZAAZ
www.Sladuri.com
www.Sladuri.com
Защо експертите го харесват?
Столът за хранене ZAAZ на NUNA притежава характер, съчетаващ стил, функционалност и иновативен дизайн. Изключително здрав - издържа до 100кг. Компактният му размер е подходящ за всяко жилище.Със сертификат GOTS за използвани висококачествени органични материали, несъдържащи BPA, PVC или DEHP.Опция приставка за новородено, която се монтира наляво или надясно върху ZAAZ и се използва до 9кг.
 Какво родителите казват за него?
"Този стол е вечен, направо е "трепач", много ми харесва идеален е" - Т.Е.                  "Качество и стил" -К.Б. 
"Мноого фючър" - Д.И.
   
  
4. Активен център 3-in-1 Around We Go Activity center на Bright Starts 
www.E-Kiddo.bg
www.E-Kiddo.bg
         
Защо експертите го харесват?
Уникално развлекателно съоръжение, което съчетава три функции в едно: активен център, проходилка и самостоятелна детска маса за игра. Детето може да обикаля безопасно около игралната масичка, правейки първите си стъпки и откривайки 15+ вълшебни активности - дрънкали, свирещо пиано, весел пумпал, бебешко огледало и още много интересни изненади.

Какво родителите казват за него?
"Една от малкото играчки вкъщи, която задържа вниманието на детето ми часове наред и оставя мама да си почине 😊"
"Харесах масичката, защото и двете ми деца могат са си играят едновременно на нея. Малкият ми син, който още не може да ходи, много се забавлява докато каката го върти около масата като на въртележка."





                                                                                             Снимков материал:http://www.sweetiehome.co.uk












                                                                                                                                                         

Share on Google Plus

Happy mama

"Усмивка никъде не се продава, но има я в неограничен запас. Тя само като дар се дава и безкрайно ценна е за нас. Не трябва ти да си вълшебна, да омайваш с чудеса, а трябва просто да носиш името най-щастлива мама на света!"

0 comments:

Post a Comment