Кои сме ние?

Търсенето на щастието е това, което движи света напред и помага на хората да вдигат глава дори когато товара на раменете им натежи. Колко му трябва на човек, за да бъде щастлив?...Може би съвсем малко, а може би всичко, защото въпросът не е в това, какво ни се случва, а е в това как ние реагираме на случващото се. За всеки щастието е различна величина.
Да бъдеш майка и да имаш здраво дете означава, че си се докоснал до щастието. Затова ние решихме да създадем блога „Happy mama””, който да обхваща всички гледни точки около въпросите за бременността, раждането и отглеждането на детето, а в същото време искаме по най-добрия начин да съветваме майките за тяхното здраве, за техните хобита и интереси и разбира се за ролята на бащата в семейството.
Всички майки, бъдещи или настоящи имат въпроси, на които не могат да намерят отговор сами, имат нужда от съвет или искат просто да споделят своите преживявания. За това сме ние от „Happy mama”.  Да си майка значи да работиш денонощно, да спиш права и да си нон-стоп в готовност, но също така е сбъдната мечта, лъч светлина и грееща звезда. Заедно с вас ние искаме да търсим и намираме, да споделяме вашите истории и да ви правим щастливи. Нека мечтаем заедно и да се забавляваме, нека се радваме заедно на детските усмивки и да тичаме с вятъра. 
Нашият екип се състои от хора, които имат за цел да дадат всичката нужна информация на майките. Винаги сме насреща, за да отговорим на питанията, да дадем всичко от себе си, защото именно желанието на хората да дават и да получават ги подтиква към непрекъснатото търсене на щастие.

Евита и нейното семейство
Аз съм Евита и съм майка на две очарователни деца- едно момиче и едно момче, по професия съм инженер, но също така съм завършила и актьорско майсторство. Общо взето не се занимавам с нито едно от двете неща, а съм собственик и маркетинг-мениджър на бебешки магазин. Най-важното дело в живота ми обаче, е отглеждането на децата ми. 
Съпругът ми се казва Спирос и сме семейство от 25 години, но първото ни дете се роди след 15-годишно съвместно съжителство. Спирос казва: "Ако мама не е щастлива, никой не е щастлив", така че чрез Happy mama аз искам да споделя с вас това, което кара мен и моето семейство да бъдем щастливи. Споделяйки своите истории искам и вие да споделите вашите  и с нетърпение очаквам да науча повече и за вашите преживявания.


Мариета
Аз съм Мариета и съм консултант в „Happy mama”. От Благоевград съм и за мен е истинско предизвикателство да бъда част от този блог. Обичам да чета, разходките с приятели са ми хоби, но най-много обичам децата. Дълго време се борих, за да успея да зачена. Имам няколко неуспешни опита за бебе ин-витро, но не се отказах. Благодарение на хората, които ме обичат и тяхната подкрепа в момента съм майка на прекрасно момченце. Щастлива съм и искам да предам от моя дух на бъдещите майки, защото когато една жена се почувства готова да има дете, тя трябва да бъде спокойна, уравновесена и най-вече информирана. Можете да разчитате на мен и моя опит.


Любима
Аз съм Любима и моята дейност в „Happy mama” е доста обширна. На първо място е ролята ми на консултант по въпросите за това, кой е най-подходящият продукт за вас и вашето дете, тъй като работя към сайтовете Reia.bg и Sophiegiraffe.bg, предлагащи аксесоари за майки и деца. Съветник съм и по въпросите за семейните ваканции, защото обичам да пътувам и да опознавам нови култури и освен това съм завършила Туризъм. Друго мое хоби е готвенето, така че можем заедно да споделяме различни рецепти и други готварски тайни. Да бъда част от „Happy mama” за мен е едно приключение, което ме зарежда и ми носи положителни емоции.Може да се свържете с нас на телефон 073/582239 или 0888061779
На електронната ни поща: happymamabg@gmail.com